Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

EΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

 *Το άκρον άωτον της τοπικής μας παραδοξολογίας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την ουσιαστική ανυπαρξία, ήδη από το 2018, χώρου απόθεσης απορριμμάτων!

Ως γνωστόν, παίζοντας κορώνα γράμματα την σωματική τους ακεραιότητα, οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή των σκουπιδιών, προσπαθούν εδώ και πέντε χρόνια να παρατείνουν την ζωή του υπερπλήρους κυττάρου του ΧΥΤΑ.

Ένα νησί που καταβάλει προσπάθειες για να φέρνει ολοένα και περισσότερους τουρίστες, αδιαφορεί επί της ουσίας για ένα θέμα που άπτεται, Κυρίως, της τουριστικής πολιτικής!!!

 

*Μερακλής ο Μάρκος, έριξε την τελευταία του ζεϊμπεκιά ως Δήμαρχος στο Δρυό, τη βραδιά ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Κάποιοι από αυτούς που τον αβαντάριζαν με παλαμάκια, ήταν πρωτεργάτες του "μαυρίσματός" του στις εκλογές.

Τι να πει κανείς. Αυτά έχει η ζωή...


*Η Ολιβεριάδα συνεχίζεται, με τους βλαμμένους να έχουν αποκτήσει μόνιμο στασίδι, όχι μόνο στα πρωϊνάδικα και μεσημεριανά, αλλά και στα δελτία ειδήσεων.

Την ίδια ώρα, απανωτά κρούσματα επιθέσεων σκυλιών σε ανθρώπους καταγράφονται στην χώρα (με απολογισμό έναν θάνατο και τρεις σοβαρούς τραυματισμούς), εκ των οποίων τα περισσότερα αποκρύπτονται, ή υποβαθμίζονται στην καλύτερη περίπτωση. 

Η χώρα πλέον, έχει προσχωρήσει άνευ όρων στην ζωοφιλική παράνοια, αποθεώνοντας την ευζώϊα των σκύλων, αδιαφορώντας όχι μόνο για την ευζωία των ανθρώπων, αλλά και την ίδια τους τη ζωή!!

 

*Οι προβαλλόμενοι ως "ειδικοί" επί των διεθνών θεμάτων από τα κανάλια, κάποιες φορές με τις τοποθετήσεις τους κυριολεκτικά σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

Και πως να κάνεις διαφορετικά, όταν αυτοί που καλούνται να σε ενημερώσουν για σοβαρά εθνικά ζητήματα, δεν έχουν, επί παραδείγματι, όχι εντρυφήσει στην Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά ούτε καν διαβάσει. Τουλάχιστον ολόκληρη.

Και γι αυτό εκτίθενται, σε όσους τουλάχιστον γνωρίζουμε τα σχετικά.

 

* Ο θόρυβος για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, αναδεικνύει την άλλη μεγάλη παράνοια των καιρών μας που σχετίζεται με τον "δικαιωματισμό".

Επικαλούμενοι το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων στην απόκτηση παιδιών με κοινωνική/νομοθετική ρύθμιση (αφού αποκλείεται η φυσική μέθοδος...), αγνοούν το δικαίωμα κάθε παιδιού, έτσι όπως, όχι η κοινωνία αλλά η ίδια η Φύση ορίζει κι επιβάλλει, να έχει κανονικούς γονείς, δηλαδή πατέρα και μητέρα.

 

*Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η επίκλησή τους στα ΜΜΕ είναι καθημερινή.

Κυριολεκτικά βομβαρδιζόμαστε από αυτήν.

Κι όμως, με αφορμή τα Χριστούγεννα, μιλούν για οτιδήποτε άλλο, που σχετίζεται βεβαίως βεβαίως με τον καταναλωτισμό, εκτός από την ίδια την ουσία της γιορτής...



   

,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου