Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ

 Το πόσο βαθειά έχει προχωρήσει η σήψη στον κοινωνικό ιστό της χώρας, πιστοποιείται με ποικίλους τρόπους και σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και οπωσδήποτε, του πολιτικού γίγνεσθαι.

Σε τι να πρωτοαναφερθεί κανείς;

Πάρτε παράδειγμα την δακρύβρεχτη παράσταση που έδωσε ο Κασσελάκης λίγες μέρες πριν σε συνάντηση με Ρομά, καταγγέλλοντας (;;) την ΜΗ ενσωμάτωσή τους στην Ελληνική κοινωνία!

Λες και θέλουν οι Ρομά (τουλάχιστον η συντριπτική τους πλειοψηφία) να ενσωματωθούν!

Το πόσο απρόθυμοι είναι να ενστερνιστούν στοιχειώδεις κανόνες νόμιμης συμπεριφοράς, δεν χρειάζεται να πιστοποιηθεί με παραδείγματα, άπειρα τα τελευταία χρόνια από το αστυνομικό δελτίο.

Η παραβατικότητα καθώς και η εγκληματικότητα έχει διαχυθεί πλέον στο DNA τους κι ας λένε όσες σαχλαμάρες/ιδεολογήματα θέλουνε οι πάσης φύσεως "προοδευτικοί" και ροζ αριστερούληδες. Η ζωή κρίνει και αποφασίζει περί του λάθους και του ορθού, καταβαραθρώνοντας ιδεοληψίες και προκαταλήψεις.

Και δεν πρόλαβε να σβηστεί ο απόηχος των όσων ελέχθησαν στην εν λόγω συνάντηση, να και το περιστατικό με την δολοφονία (περί καθαρής δολοφονίας πρόκειται!) του αστυνομικού από συμμορία  "αδικημένων" Ρομά.

Για το αδικοχαμένο παλικάρι (ούτε τα 30 δεν πρόλαβε να κλείσει!!) δεν περίσσεψε κανένα δάκρυ από τα επιλεκτικά "ευαίσθητα" μουλάρια της πολιτικής, ειδικότερα της "δικαιωματικής" βεβαίως βεβαίως.

Αν στην καταδίωξη αυτή είχε χάσει τη ζωή του κάποιος από τους αληταράδες που είχαν την πολυτέλεια να διαφεύγουν επί δίωρο την σύλληψη, τότε ποιος είδε το Θεό της "προόδου" και της "δημοκρατίας" και δεν τον φοβήθηκε!

Σπαρακτικά άρθρα και κατηγορίες για την "άδικη και κακούργα κενωνία" που καταπιέζει και "δολοφονεί" τους άμοιρους τσιγγάνους.

Δεύτερο δείγμα παρακμής της Ελληνικής κοινωνίας, η ανοχή απέναντι σε φαινόμενα απανθρωπιάς, όπως αυτό με την έξωση από το ίδιο τους το σπίτι ηλικιωμένων και ανάπηρων συμπολιτών μας, θύματα αμφότεροι της "προοδευτικής" ρύθμισης του αρχιαλητάμπουρα Τσίπρα για τα κόκκινα δανεια.

Μια δράκα ανθρώπων, περίοικοι και γνωστοί αντέδρασαν στην μείζονα αυτή ύβρη απέναντι στις υποτιθέμενες ηθικές αξίες που ενστερνιζόμαστε ως λαός!

Την ίδια ώρα ένα μπουλούκι μισάνθρωπων βλαμμένων ζητούσε κεφάλια (παραδόξως κανένας εισαγγελέας δεν κουνήθηκε από τη θέση του για μια σειρά διαπραχθέντα σοβαρότατα ποινικά αδικήματα από φιλόζωους τζιχαντιστές) και απαιτούσε κρεμάλες για τους -υποθετικούς μέχρι στιγμής- δράστες της κακοποίησης ενός σκύλου!!! 

Μέσα σε όλα, ήρθε κι έδεσε το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, το οποίο αντικειμενικά θα ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου για νέα εισαγόμενα στίφη από δαύτους.

Και ο σανοφάγος μέσος Έλληνας, έχοντας μεταλλαχθεί σε "καταναλωτή", βολοδέρνει από τα έγχρωμα τιμολόγια της ενεργειακής απάτης, στις γιορτινές αγορές, περιμένοντας την όποια ελεημοσύνη θα ευαρεστηθεί να του πετάξει ο αυτοθαυμαζόμενος ένοικος του Μαξίμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου