Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑΣ...

 Θα έχετε αντιληφθεί φαντάζομαι τον σάλο που έχουν προκαλέσει το τελευταίο διάστημα στα ΜΜΕ (εκτός των ΜΚΔ) δύο  περιστατικά ζωοκτονίας, ένα στην Αράχωβα με θύμα ένα σκυλί και άλλο ένα στην Β.Ελλάδα με θύματα τρεις αρκούδες.

Προφανώς και αναντίλεκτα, κάθε υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος κάθε άνθρωπος που έχει σώας τας φρένας, δεν μπορεί να αισθάνεται παρά μόνον αποτροπιασμό για τέτοιου είδους πράξεις και φυσικά να καταδικάζει τους δράστες.

Ωστόσο, την ίδια ώρα που συνέβαιναν τα παραπάνω περιστατικά, με θύματα επαναλαμβάνω ζώα, συνέβησαν δύο άλλα αντίστοιχα, με θύματα αυτή τη φορά ανθρώπους και θύτες αδέσποτα ζώα!

Ειδικότερα το περιστατικό με τον 12χρονο στον Αλμυρό παρά λίγο να του στοιχίσει τη ζωή, αφού από καθαρή τύχη την τελευταία στιγμή, γλύτωσε από την κατασπάραξη από αγέλη 4 αδέσποτων σκυλιών. 

Επειδή γνωρίζω τα ήθη και τα έθιμα των ΜΜΕ, όλο αυτό το διάστημα παρακολουθώ τα δελτία ειδήσεων, περιμένοντας έστω και ένα από αυτά, να "παίξει" ένα τουλάχιστον(!) από τα δύο περιστατικά επίθεσης ζώων σε ανθρώπους.

Πλην όμως μάταια, αφού δεν βρήκαν ούτε λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου ν' αναφερθούν σε αυτά!

Βλέπετε, η ζωή ενός ζώου στο χρηματιστήριο αξιών των "φιλόζωων" και των ΜΜΕ που στηρίζουν την διαστροφική τους κοσμοαντίληψη, βρίσκεται πολλά σκαλιά υψηλότερα από εκείνη της ανθρώπινης ζωής. 

 

ΥΓ Ούτε λόγος βέβαια για συντονισμένη αντίδραση των "φιλοζωϊκών" οργανώσεων -με την τεράστια επιρροή που διαθέτουν- ενάντια στην συστηματική γενοκτονία που διαπράττουν οι Ισραηλινοί στην Παλαιστίνη....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου