Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ (ΠΡΟΦΑΝΕΣ) ΛΑΘΟΣ!

 Μνημείο αντιφατικών και αλληλοαναιρούμενων αιτιάσεων η ανακοίνωση της "Λ.Συσπείρωσης" σχετικά με την εισήγησή της στο μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο για το αεροδρόμιο.

Τόσες αράδες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:

1)Η δημιουργία του νέου αεροδρομίου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και παρά τα "ξόρκια" ορισμένων συμβάλλει στην υπέρβαση της Φέρουσας Ικανότητας του νησιού, ανεξάρτητα από τις παλαιόθεν υπάρχουσες παθογένειες.

Αν δηλαδή έχεις ένα συγκοινωνιακό εργαλείο που αποσυντονίζει και υπερφορτώνει το νησί (βλ.πχ λιμάνι) εξαιτίας κακής χρήσης, δεν επιδιώκεις την απόκτηση και άλλου, εξίσου επιβαρυντικού.

2)Ο κακός χαμός στο νησί με την κερδοσκοπία των ακινήτων και την παραμόρφωση της ταυτότητάς του, δεν είναι τυχαίο πως ξέσπασε μόλις δρομολογήθηκε η διαδικασία για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου (2006-2007) κι επιτάθηκε στη συνέχεια, παρά την "κρίση"...

Άρα τα συμφέροντα δεν εντοπίζονται επιλεκτικά σε όσους αντιδρούν στο έργο, αλλά σε όλους όσους βρήκαν στην Πάρο το δρόμο ανοικτό για επενδύσεις, ακόμη-ακόμη και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

3)Η λανθασμένη ιεράρχηση προτεραιοτήτων, το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά, δεν αγγίζει μόνο την παρούσα ανεπαρκή δημοτική αρχή, αλλά το σύνολο όσων προηγήθηκαν εδώ και τριάντα χρόνια.

Με διαφοροποιήσεις φυσικά, αλλά τους ακουμπά όλους!

Ακουμπά αναλογικά και τον επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος διετέλεσε σε κορυφαίες θέσεις στη δημοτική αρχή επί μια οκταετία...


   

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου