Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

«ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ισόβια ο αστυνομικός, θα τον δικάσουμε εμείς...»!

 διαβάστε εδώ:

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα! «ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ισόβια ο αστυνομικός, θα τον δικάσουμε εμείς...»

3 σχόλια:

αριστοφάνης είπε...

Η ιστορία αυτή φυσικά χρήζει διερεύνησης. Κι είναι παρακινδυνευμένο να σπεύδει κανείς σε εύκολα συμπεράσματα. Όμως...Αυτή η φυλή θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή πως πρέπει να ενταχθεί μέσα σ' ένα πλαίσιο στοιχειώδους νομιμότητας. Η αποστροφή που αναφέρεται στο "τι έκαναν" καταδεικνύει την απουσία από μέρους τους κάθε είδους σεβασμού απέναντι στην κοινωνία, το νόμο και τη λογική.Το να δηλώνεται/θεωρείται αμελητέο συμβάν η κλοπή αυτοκινήτου,ή ο εμβολισμός μηχανών με επιβαίνοντες αστυνομικούς(!) με αυτοκίνητο δείχνει την αντίληψη που εν γένει τους διακρίνει. Τώρα σχετικά με το θέμα της αστυνομικής βίας, αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση που εμπεριέχει πολλές παραμέτρους και σίγουρα δεν εξαντλείται σε "αντιρατσιστικές" κορώνες...

αλάτι της γης είπε...

Οι γύφτοι πρέπει να απελαθούν από τη χώρα. Δεν είναι, δεν αισθάνονται, και δε λειτουργούν ως Έλληνες πολίτες, με δική τους ευθύνη. Για τους γύφτους η παρανομία θεωρείται φυσιολογική, θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να κλέβουν να σκοτώνουν να πυροβολάνε να σιδερώνουν γριές και να σε πατάνε με το αυτοκίνητο. Δε προσφέρουν μισό ευρώ φόρο αλλά τρώνε όλα τα επιδόματα και υπηρεσίες του κράτους που τα στερούνται άλλοι φτωχοί συνάνθρωποί μας. Σε καμία πολιτισμένη χώρα του πλανήτη δεν επιτρέπεται να σχηματίζονται γκέτο/καταυλισμοί στα οποία δεν ισχύει ο νόμος του κράτους, και οι όποιες προστασίες αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συνθήκες στις μειονότητες προϋποθέτουν το σεβασμό των μειονοτήτων στους νόμους του κράτους που τους φιλοξενεί. Οι περισσότεροι που στηρίζουν τους γύφτους το κάνουν με το αζημίωτο και οι πολιτικοί παίρνουν πολλές ψήφους από αυτούς. Άλλες πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης τους έχουν εξορίσει ή περιορίσει με συγκεκριμένες πολιτικές. Εδώ τους χαϊδεύουμε ενώ είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και απειλούν στη τηλεόραση να δολοφονήσουν αστυνομικούς που έκαναν απλά τη δουλειά τους. Αυτή είναι η κατάντια αυτής της μπανανίας που έχει μπερδέψει την ελευθερία και τη δημοκρατία με την ασυδοσία και την αναίδεια.

λώλος δροσινός είπε...

Θα συμφωνήσω με την ψύχραιμη άποψη του Αριστοφάνη.Απο την μία υπάρχει αστυνομικη βια σε μια χώρα μπανανία υπο την μνημονιακη κατοχη.Απο την άλλη έχουμε μια φυλετική ομάδα που διεκδικει για τον εαυτό της το ατιμώρητο λόγω καταγωγής ,πράγμα επικίνδυνο.

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Αν ο δικός μου γιός είχε κλέψει αμάξι κι είχε αποπειραθεί να σκοτώσει αστυνομικούς, θα κρυβόμουν.
Αλήθεια, μιάς και τον υποστηρίζεις Νίκο, πόσο απέχει η "λογική" του "τι έκανε; ένα αμαξάκι έκλεψε" για έναν εικοσάχρονο από το "τι έκανε; έναν ανθρωπάκο σκότωσε";
Δεν θυμάμαι τους γονείς του εντεκάχρονου που έχασε την ζωή του στο προάυλιο του σχολείου του στο Μενίδι από άδέσποτη σφαίρα, κατά πάσα πιθανότητα, αθίγγανου να απειλούν κανέναν. Αντιθέτως, θυμάμαι αναίσθητους ζαίους να μιλάνε για "κακιά στιγμή".
Τέλος, όλοι ξέρουμε, πως συγκεκριμένοι καταυλισμοί λειτουργούν σαν σούπερ μάρκετ ναρκωτικών δεκαετίες τώρα με την σκανδαλώδη ανοχή της εκάστοτε κυβέρνησης. Μπορεί στο μέλλον να δούμε την ίδια στα κανάλια να λέει "τι κάνουν; ναρκωτικούλια εμπορέυονται".
Ι. Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου