Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ...

Καταπέλτης ο (πρόσφατα παραιτηθείς) πρώην αντιδήμαρχος Η. Κουντρομιχάλης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου.

Στράφηκε εναντίον όχι μόνο του δημάρχου, αλλά και των "δύο σωματοφυλάκων" του, όπως ειρωνικά αποκάλεσε άλλους δυο συναδέλφους του -με τους οποίους είχε τριβές από το ξεκίνημα κιόλας της θητείας τους- για πολλά κακώς κείμενα και παθογένειες στη λειτουργία του δήμου.

Στην τοποθέτηση του ανεξάρτητου πλέον συμβούλου, η απάντηση του δημάρχου μόνο κατατοπιστική και διαφωτιστική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αφού πέρα από τούς αφορισμούς, δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο και δεν απήντησε επί της ουσίας των όσων καταγγέλθηκαν.

Κοντολογίς: η μπάλα στην εξέδρα...

1 σχόλιο:

  1. Επισήμανση, ένεκα Κορωνογιου και η εξέδρα εικονική πλέον και άφωνη..... τουλάχιστον κάποτε είχε και επιδοκιμασιες ή αποδοκιμασίες έστω της μάζας!!!κάτι ήταν και αυτό...μέχρι να επιστρέψει η μπάλα ή να την πάρει κάποιος.... συνεπώς η αφωνια και στην 11αδα και στους πάγκους!!! Όσον αφορά την φιλοξενούμενη ομάδα (αντιπολίτευση) συμμετέχει στον αγώνα για να υπάρχει ενδιαφέρον διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις, κοινώς μέχρι Europa League ή να σώσουν την κατηγορία....άλλωστε το Champion League χάθηκε από τα αποδυτήρια...και ο όποιος κατάλαβε κατάλαβε... παρών στους εικονικούς θεατές της εξέδρας
    Γ.Ε.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή