Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

Σε μια μορφή επικίνδυνης σύνθετης ψυχοπάθειας, εξελίσσεται στα χρόνια μας η "φιλοζωία", εμπεριέχοντας συστατικά στοιχεία και γνωρίσματα/συμπτώματα, δανεισμένα από ολόκληρη τη γκάμα των ψυχικών νόσων.
Κάθε "πυροβολημένος", αλλά και κάθε μισάνθρωπος, με πρόσχημα την "αγάπη" του για τα ζώα, έχει το ελεύθερο να ταλαιπωρεί οποιονδήποτε συνάνθρωπό του-πολίτη αυτής της χώρας, ο οποίος κατά τα γούστα και τη δική του αρρωστημένη θεώρηση ζωής, "απειλεί" τους όψιμους αποδέκτες των "ευγενών" του αισθημάτων.
Τα κρούσματα αντικοινωνικού "ακτιβισμού" των προβληματικών, τελειωμό δεν έχουν.
Έμφαση μεγάλη δίνουν εσχάτως στο λεγόμενο μπαστούρωμα, όπου παρατηρείται το φαινόμενο να απασχολείται η Αστυνομία (στη συνέχεια και η Δικαιοσύνη) με υποθέσεις -δήθεν- κακοποίησης ζώων, την ίδια στιγμή που λόγω  υποστελέχωσης δυσκολεύεται ή αδυνατεί ν' ανταποκριθεί και ν' αντιμετωπίσει σοβαρές υποθέσεις, σχετιζόμενες με την ασφάλεια, ή και την ίδια τη ζωή των ανθρώπων!
Και την υποχρεώνουν ν' ασχολείται με μαλακίες!
Την αφορμή μου έδωσαν δυο δημοσιεύματα του "Παριανού Τύπου" που αφορούσαν το ένα στην εκδίκαση υπόθεσης με αίσιο τέλος για τον αδίκως ταλαιπωρηθέντα (ποιος θα τον αποζημιώσει για την "κακοποίησή" του;) κτηνοτρόφο

πάτησε εδώ:
Το πέδικλο (μπαστούρα) ως μέσο προστασίας των ζώων - Αθωώθηκε κατηγορούμενος στη Σύρο |

και το άλλο στην ανακοίνωση του Α.Σ.Πάρου με θέμα την παραδοσιακή μέθοδο επιτήρησης και εκτροφής των ζώων

πάτησε εδώ:    Ψήφισμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου για το μπαστούρωμα |



Με τους ψευτοφιλόζωους έχω κατ' επανάληψη ασχοληθεί και αρθρογραφήσει.
Και έχω περίτρανα αποδείξει το άτοπο και άστοχο των αντιλήψεών τους, καθώς και το επικίνδυνο των εν γένει συμπεριφορών τους.
Και έχω σαφώς διαχωρίσει τους αρρωστημένους ψευτοφιλόζωους από τους υγιείς φιλόζωους, δηλαδή από εκείνους που αυθεντικά, μειλίχια και χωρίς υστερίες προσφέρουν αγάπη και φροντίδα στα άλλα πλάσματα.
Σεβόμενοι συνάμα τον συνάνθρωπό τους.  



Δυστυχώς, η πολιτεία μέσα από αδιαφανείς, υπόγειες και λομπίστικου χαρακτήρα διαδικασίες, έφτιαξε το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο-άσυλο για απαράδεκτες και βλακώδεις συμπεριφορές. 

Τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να υφιστάμεθα και μάλιστα αδιαμαρτύρητα. 

Ωσάν υπήκοοι "παλαιάς κοπής" αποικίας.

Με τα μυαλά χυμένα στο πάτωμα.

Με τη λογική στο απόσπασμα.

Να δούμε ο ιδεολογικός και νομικός εκτροχιασμός αυτής της χώρας σε τι ατραπούς θα μας οδηγήσει.

Το μόνο που μένει να δούμε στο άμεσο μέλλον, με βάση αυτά τα ιδεολογήματα, είναι να δικάζονται κυνηγοί, εκδοροσφαγείς, χασάπηδες και λοιποί "συγγενείς", σε δίκες τύπου Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Και να σύρονται στα δικαστήρια οι κρεατοφάγοι ως συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί στο "έγκλημα" της Γενοκτονίας σε βάρος των ζώων...

 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου