Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ...

Αποτέλεσμα εικόνας για παραλια πισω αλυκης με φουσκωτο
Χθες το απόγευμα, μεγάλο φουσκωτό σκάφος εθεάθη να επελαύνει με μεγάλη ταχύτητα και να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε κολυμβητές στην παραλία της Πίσω Αλυκής.
Τελικά ρεμετζάρισε 10 μέτρα(!!!) από την παραλία και όπως απεδείχθη προορισμός των επιβαινόντων σ' αυτό ήταν εστιατόριο της περιοχής.
Το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη ημέρα, με τους "καπτανέους" ενός άλλου φουσκωτού, οι οποίοι έφτασαν μάλιστα στο σημείο να χρησιμοποιήσουν ρεμέτζο άλλου σκάφους που εκείνη την ώρα έλειπε, προκειμένου να δέσουν και να πάνε για μασαμπούκα!!
Είναι βλέπετε και η απόσταση των 200-250 μέτρων που χωρίζει αυτήν την παραλία από το λιμάνι της Αλυκής, που αποτελεί σοβαρό εμπόδιο στην αναζήτηση της γευστικής απόλαυσης...
Τέτοιου είδους περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς τίποτα δεν φαίνεται να εμποδίζει  τους ασυνείδητους καλοπερασάκηδες να παίζουν με την ασφάλεια και τη ζωή των συνανθρώπων τους.
Εκτός κι αν επιληφθώ προσωπικά και τους απειλήσω με καταγγελία, οπότε τα μαζεύουν άρον-άρον και φεύγουν, πετώντας στην καλύτερη των περιπτώσεων μια υποκριτική συγνώμη. 
Το πρόβλημα το έχω επισημάνει κατ' επανάληψη και μέσω του παρόντος ιστολογίου και με καταγγελίες στο λιμεναρχείο και με δημόσιες παρεμβάσεις μου στο παρελθόν.
Καμία απολύτως μέριμνα (σημαδούρες, έλεγχοι), καμία σπουδή.
Και δυστυχώς τα παιχνίδια θανάτου συνεχίζονται...  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου