Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ.ΣΧ. ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

Ο ρόλος του διαχειριστή είναι αναντίρρητα δύσκολος όχι τόσο με την έννοια της ευθύνης και της γνώσης που χρειάζεται, όσο με την απαιτούμενη ικανότητα να διατηρούνται ισορροπίες και να διαλύεται οποιοδήποτε αίσθημα αδικίας. Ο ρόλος αυτός γίνεται δυσκολότερος αλλά και επικίνδυνος όταν η διαχείριση αφορά σε χρήματα. Η οικονομική διαχείριση σχολείων ανόμοιας βαθμίδας, άνισου μαθητικού και εκπαιδευτικού δυναμικού, διαφορετικών απαιτήσεων κτιριακών υποδομών σίγουρα είναι πονοκέφαλος για τους υπεύθυνους, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν θέλουν να είναι δίκαιοι και όχι απλοί διεκπεραιωτές αιτημάτων.

Όσον αφορά στο Δημοτικό σχολείο Αγκαιριάς οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η σχολική επιτροπή έχει καλύψει όλες τις απαιτήσεις μας. Στις τηλεφωνικές μας επαφές με τον κ. Μαλινδρέτο και την κα. Παπαδάκη, για να λάβουμε έγκριση για δαπάνες, πάντα η απάντηση είναι άμεση και θετική. Σίγουρα λαμβάνουμε υπόψη μας και τις παραινέσεις για συγκράτηση εξόδων οι οποίες στις δύσκολες οικονομικά μέρες που διανύουμε είναι δικαιολογημένες και τις τηρούμε.

Με αφορμή την παρούσα δημοσίευση ως διευθυντής του δημοτικού σχολείου Αγκαιριάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την σχολική επιτροπή και τον πρόεδρο της, τον κ. Μαλινδρέτο Χαράλαμπο, για την οικονομική στήριξη του σχολείου της Αγκαιριάς. Η δήλωσή μας ενέχει το στοιχείο της αντικειμενικότητας και της καθαρής καταγραφής της κατάστασης και σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει σε κάλυψη ή υστερόβουλη κολακεία.
Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και όλα τα προβλήματα θα αποδειχθούν απλές παρεξηγήσεις.

                     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
                                                                            &
                          ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
                                                       ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΓΚΑΙΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου