Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ

Ευχαριστούμε τους φίλους, υποστηρικτές και αυτούς που πίστεψαν σε εμάς και τις διαβεβαιώσεις που μας έδωσαν αυτοί που μας δημιούργησαν. Η Επιτροπή Αισθητικής συμπαραστάθηκε με κάθε μέσον στην Δημοτική Κοινότητα Πάρου, αλλά από την πρώτη στιγμή και συστηματικά, πολεμήθηκε ή αγνοήθηκε ή αφέθηκε έκθετη, ζητώντας τα αυτονόητα και Νόμιμα για την βελτίωση χρόνιων προβληματικών καταστάσεων.
Σαν μάχιμοι επαγγελματίες, θεωρήσαμε ότι η επαγγελματική εμπειρία μας και δωρεάν προσωπική εργασία μας θα ήταν ευπρόσδεκτη και θα τύχαινε εκτίμησης από τις Αρχές. Εργαστήκαμε εθελοντικά, μεθοδικά και με όραμα. Στην σύντομη δράση μας, κάναμε πολλές προτάσεις, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων αγνοήθηκε πλήρως. (Θα υπάρξει ανακοίνωση με απολογισμό αυτών). Όπως αγνοηθήκαμε και σε αποφάσεις για κρίσιμα και πρόσφατα θέματα.
Κρίναμε λοιπόν ότι επειδή με την επικρατούσα κατάσταση δεν μπορούμε να είμαστε ούτε κατ' ελάχιστο αποτελεσματικοί, δεν μπορούμε να δίνουμε περαιτέρω άλλοθι, έστω και με την σιωπηρή ύπαρξη μας, σε αποφάσεις που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην Πάρο.
Σαν Παριανοί πολίτες θα παραμείνουμε ενεργοί σε άλλα πεδία και ευελπιστούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, πάντα για το καλό της Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου