Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΠΠ

Πάρος, 15/07/2013
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Τη Κυριακή 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου, για να αποφασίσει τις Κινητοποιήσεις ενάντια στις απολύσεις που αποφάσισε η Κυβέρνηση, καταργώντας υπηρεσίες των Δήμων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να αποδεχτεί και στηρίξει τις προτάσεις της ΚΕΔΕ για το Πανελλαδικό τριήμερο κλείσιμο των Δήμων, την παρουσία των αιρετών στη Συγκέντρωση της Τετάρτης 17 Ιουλίου στην Αθήνα, και να θέσει τις Πολιτικές Παραιτήσεις, του Δήμαρχου και όλων των Δημοτικών Συμβούλων, στη διάθεση της ΚΕΔΕ. Το Δ.Σ.  ΟΜΟΦΩΝΑ επίσης ενέκρινε ψήφισμα στο οποίο καλείται η Κυβέρνηση, να μην προχωρήσει σε καμιά απόλυση στους Δήμους, να μην καταργήσει τις θέσεις των Σχολικών Φυλάκων και της Δημοτικής Αστυνομίας, και να αποσύρει ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, ΟΜΟΦΩΝΑ επίσης αποφάσισε την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι να καλέσει, μαζί με τα Σωματεία των Εργαζομένων, τους Πολίτες της Πάρου σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Πλατεία Μαντώς, ενάντια στη Κυβερνητική Πολιτική των απολύσεων και της διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και κάθε Κοινωνικού Θεσμού και Υπηρεσίας. 

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 – 12:ΟΟ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΝΤΩΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου