Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ...

*Η απαλλαγή από τη σαπίλα της πολιτικής μας εκπροσώπησης είναι επιταγή των καιρών.
Αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί, κανείς δεν το αρνείται.
Το περίεργο είναι πως έφτασε ν' ακούγεται ως πρόταγμα, από τα χείλη και των πλέον αυθεντικών εκπροσώπων της αποσύνθεσης!!!

*Το κατεστημένο δεν παραδίδεται, δεν καταθέτει τα όπλα.
Μέσα από διαδικασίες "ανακατέματος της τράπουλας", του υπάρχοντος σκάρτου πολιτικού προσωπικού (δεν μας αρέσει ο όρος, αλλά είναι του συρμού), επιχειρεί την αναδίπλωση και την αντεπίθεσή του.
Στόχος η διατήρηση του status quo!
Προς Θεού να μην ηττηθεί εκλογικά ο νεοφιλελευθερισμός και οι δυνάμεις της εθνοπροδοσίας!!!

*Το μεγάλο καλαμπούρι είναι να βλέπεις δοσίλογους πολιτικούς με πλούσιο Μνημονιακό πρόσφατο παρελθόν να ευαγγελίζονται νέο ξεκίνημα με έμφαση στην εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Κάτι σαν ξαναζεσταμένη αντιπροχθεσινή σούπα δηλαδή...

*Πάντως με μία συγγνώμη το ανθρωπόμορφο γουρούνι (γουρούνια συγγνώμη!!) που ακούει στο όνομα Βενιζέλος και κατάφερε να ξεπουλήσει την Ελλάδα στους "δανειστές", πιστεύει πως καθάρισε!!
Σου λέει, ποιος θα θυμάται σε λίγο τους μισθούς Βουλγαρίας, τις συντάξεις Ινδονησίας, την περίθαλψη Ουγκάντας και τα ατελείωτα χαράτσια που καταστρέφουν την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία.
Το MEGA και τα άλλα χουντοκάναλα να είναι καλά και η πλύση εγκεφάλων καλά κρατεί...

*Αλήθεια, οι πρωτεργάτες του Παριανού κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ακολούθησαν πιστά τις διακηρύξεις τους ΟΛΟΙ, ή μήπως υπάρχουν "διαρροές";
Γιατί πολλά ακούγονται για ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ που κελαηδούσαν, καταχείμωνα κιόλας, υπέρ της ανυπακοής και της άρνησης πληρωμής των χαρατσιών, ότι έσπευσαν να τακτοποιήσουν τις "υποχρεώσεις" τους φοβούμενοι τις συνέπειες.
Ενώ καλούσαν τον κόσμο ν' αντισταθεί σθεναρά στον φόβο...
Να υποθέσουμε πως θέλανε και την πίτα της αντίστασης γερή και το σκύλο της υποταγής χορτάτο;

*Σωστή η πρωτοβουλία του Εμπορικού συλλόγου για το ακτοπλοϊκό.
Οι κινήσεις πρέπει να είναι προσεκτικές και να στοχεύουν στη μέγιστη κοινωνική συνειδητοποίηση με την ελάχιστη κοινωνική όχληση-αντίδραση.
Γιατί το θέμα δεν είναι πως θα κάνει ο ένας στον άλλο την καθημερινότητά μας περισσότερο κόλαση από ότι είναι, αλλά να ενωθούμε όλοι σε ένα κοινό στόχο κάθε φορά!!!

*Πολύ δάκρυ χύνουν οι Ηρακλειδείς του συστήματος για την "πρόσφατα ανακαλυφθείσα" ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην Ελληνική δημόσια διοίκηση.
Και το τρώμε στη μάπα σαν πρώτο θέμα εδώ και 10 ημέρες.
Πέσανε από τα σύννεφα στην κυριολεξία.
Αυτοί δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο.
Αθώοι του αίματος.
Ρε δεν γαμιέστε αληταράδες που παριστάνετε και τους ανυποψίαστους;
Σχοινί και σαπούνι που σας χρειάζεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου