Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Προφητεύοντας το σήμερα...

Για τον Χαραλαμπίδη εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα.
Δεν το χρειάζεται άλλωστε η αυθεντία του.
Το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι πως από το πάλαι ποτέ κινηματικό ΠΑΣΟΚ εκπαραθυρώθηκαν τέτοιου επιπέδου πολιτικά πρόσωπα και γέμισε (όπως κι άλλα κατεστημένα κόμματα)  μαλακισμένα-διαπλεκόμενα υποκείμενα, μοντέλα, ποδοσφαιριστές και άλλα φυτά εσωτερικού κομματικού χώρου.
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

3 σχόλια:

  1. Ο ΄ρομαντικός' πατριωτικός σοσιαλιστής Μιχάλης Χαραλαμπίδης ΄διεσώθη ΄από το πόγκρομ του Αντρέα Παπανδρέου που έπνιξε την φωνή του Σάκη Καράγιωργα και άλλων εβδομήντα τόσων συντρόφων του. Θυμίζω τα κομματόσκυλα Στεφ.Τζουμάκα και Κ.Λαλιώτη και τις κραυγές ΄κάτσε κάτω κουλοχέρη !! Το χέρι που χάρισε στον αγώνα του ο Καράγιωργας ενάντια στην Χούντα.. Τον Μιχάλη το ΄πατριωτικό΄ΠΑΣΟΚ τον κράτησε μέχρι που ο βραχύς εκσυγχρονιστής Σημίτης, Πασχαλίδης, Καστανίδης, Πάγκαλος, Μπένυ-Ζέλος κ.λ.π τον στείλανε στα Μουδανιά γιατί παραήτανε ..πατριωτικός και το ΠΑΣΟΚ άλλαξε ρότα. Η Ιστορία γράφεται και δεν παραγράφεται. Οι νεώτεροι να διαβάζουν ,να μάθουν για να μη πάθουν. Ανοχή μηδενική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη μοίρα Χαραλαμπιδη βρέθηκαν κι άλλοι πολλοί αγωνιστές πατριώτες πασοκατζήδες/με το που επικράτησε ο σημιτάκος πήγαν στα αζήτητα/
    δεκαπέντε χρόνια μετά ουρλιάζουν βρίζουν και αναθεματιζουν το νεο πασοκ υποστηρικτές του εκσυγχρτονισμού που αφάνισε το παλαιό πασοκ/βγάζουν πολύ πλάκα οι κερατάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα υπάρχει άραγε στην ουσία παλιό και νέο ΠΑΣΟΚ ; Υπήρξε πράγματι σοσιαλισμός πρώτου , τρίτου κλπ δρόμου ; Το Κίνημα ΠΑΣΟΚ , η πολιτική μετάλλαξη του ΠΑΚ της αντίστασης κατά της Χούντας ποτέ δεν έγινε πολιτικό κόμμα Αρχών.Δεν είναι τυχαίο που ο Αντρέας ποτέ δεν έγινε δεκτός στην 3η Διεθνή με το προσωπικό αρχηγικό του κόμμα και τους ωφελιμένους παρατρεχάμενούς του. Στην πορεία του αυτή τον ακολούθησαν και τον αντέγραψαν και οι υπόλοιποι ΝΔ κ.α . Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες και ανήμπορες.Η τραγική σημερινή κατάσταση βγάζει μάτι για την πορεία αυτή του πολιτικού προσωπικού της Χώρας. Αρκετά όμως η φιλολογία. Τώρα σβύσανε οι λάμπες.Βαδίζουμε στο σκοτάδι και Διογένης αναζητείται.Θα προλάβουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή