Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αντίσταση στη Νέα Κατοχή ΣΗΜΕΡΑ!!! Αύριο θα είναι πολύ αργά...

Η κυβέρνηση των δοσιλόγων τάχει προ πολλού συμφωνήσει.
Τα περισσότερα μέτρα ήδη έχουν προαναγγελθεί.
Δια της γνωστής μεθόδου των δήθεν διαρροών.
Απλά κερδίζει χρόνο παίζοντας κακόγουστο θέατρο.
Καμώνεται πως διαπραγματεύεται.
Καμώνεται πως αγωνίζεται υπέρ βωμών και εστιών.
Καμώνεται πως παλέυει για την σωτηρία της πατρίδας.
Της πατρίδας που ξεπουλάει όσο όσο στους διεθνείς τζογαδόρους.
Της πατρίδας που ξεχαρβαλώνει την οικονομία και αποδιοργανώνει την κοινωνία.
Αν δεν τους διαολοστείλουμε το γρηγορότερο δυνατό, δοσίλογους και τρόϊκα, η αυριανή μέρα θα μας βρει να θρηνούμε πάνω στα ερείπια της Ελλάδας.

Οι καρπαζοεισπράκτορες βουλευτές πρέπει να αισθανθούν το μέγεθος της ευθύνης τους, όχι με λόγια και εκκλήσεις, αλλά με πράξεις.
Οι τοπικές κοινωνίες να μην επιτρέψουν σε κανένα σύγχρονο "Εφιάλτη" να πατήσει το πόδι του ποτέ ξανά στην εκλογική του περιφέρεια.
ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Τρομοκρατούν τους πολίτες οι βρυκόλακες της ιστορίας.
Ήρθε η σειρά μας να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες της κοινωνίας.
Να ξεσηκωθούμε ενάντια στο νέο φασισμό ΤΩΡΑ!
Το δίλημμα απλό και ξεκάθαρο:
Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ!!



6 σχόλια:

  1. Παρ΄ολα όσα λενε , λες και ακούμε, που εκφράζουν την δίκαιη αγανάκτηση , οργή και φόβο του λαού, υπάρχει ένα πολύπτυχο ερώτημα : Ποιοί και πόσοι είμαστε εμείς οι πολίτες σε μιά γροθιά, πως θα τους ανατρέψουμε, με ποιούς θα τους αντικαταστήσουμε και ποιά είναι ακριβώς η καταστροφή που θα αποφύγουμε εφαρμόζοντας ποιά συνταγή και με τι κόστος; Υπάρχουν απαντήσεις ΤΩΡΑ για τα παιδιά και τα εγγόνια μας ΑΥΡΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 9:17.Όσον αφορά το πρώτο σκέλος του ερωτήματος (ποιοί και πόσοι είμαστε) φυσικά και δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε.
    Προς το παρόν αυτό το γνωρίζουν οι καναπέδες και τα καφενεία. Όσον αφορά το δεύτερο (πως θα τους ανατρέψουμε)η ανάλυση περιττεύει.
    Οι χούντες πέφτουν με λαϊκό ξεσηκωμό.
    Το ποιοί θα τους αντικαταστήσουν και αυτό θα προκύψει απο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, εκτός κι αν θεωρείς κι εσύ περιττή πολυτέλεια την προσφυγή στις κάλπες ή αναντικατάστατους τους άθλιους που μας κυβερνούν.
    Ποιά είναι ακριβώς η καταστροφή;
    Μα ακριβώς όλα όσα γίνονται εδώ και δύο περίπου χρόνια, συγκρατημένα στην αρχή, ξεδιάντροπα και προκλητικά σήμερα και οδηγούν τη χώρα στη διάλυση.
    Την συνταγή που ζητάς (αν και ο όρος είναι αδόκιμος) μπορείς να τη βρείς στις δεκάδες αναρτήσεις δικές μας και άλλων όπου διεξοδικότατα προτείνεται σχέδιο απεμπλοκής από το χάος που δημιούργησαν οι μειοδότες.
    Φιλοξενούμε σε χιλιάδες γραμμές και εκατοντάδες λεπτά βίντεο αναλύσεις σοβαρών επιστημόνων, που αν τους μελετήσεις προσεκτικά, θα καταλάβεις το εύρος της βρωμιάς που χαρακτηρίζει τον δοσιλογικό πολιτικό κόσμο που μας κυβερνά και θα διαπιστώσεις ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ και οι απαντήσεις και κυρίως ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ για τη σωτηρία της χώρας.
    Μη μας αναγκάζεις να τα επαναλαμβάνουμε σαν απάντηση σχολίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Αριστοφάνη. Στις ογδόντα λέξεις του σχολίου μου θέλησα λακωνικά να καταδείξω την συγχυση και την τρικυμία στο κρανίο του πολίτη ακριβώς με αυτό που είπες : Τις εκατοντάδες ώρες μάλλον, αναλύσεων κλπ.Οι διακόσιες δικές σου επιβεβαιώνουν,ακόμη μια φορά μεν την οργή όλων μας αλλά το κατεπείγον ζητούμενο είναι ο ΄οδικός χάρτης΄στην όσο το δυνατόν λιγότερο αιματηρή πορεία προς την φωτεινή άκρη του τούνελ. Υπάρχει ; Λάλοι και λαλίστατοι υπόδικοι στην Δικαιοσύνη και στην κοινωνία άθλιοι πολιτικοί,σοβαροί επιστήμονες , αναλυτές και γραφικές περσόνες γεμίζουν τα μάτια και τα αυτιά του πολίτη χωρίς κόστος και ευθύνη για την ΄συνταγή΄ Η προσφυγή τέλος στην λαϊκή ετυμηγορία ποτέ δεν ήταν πολυτέλεια στις Δημοκρατίες και στην δικιά μας είναι ανάγκη και κόψιμο σε απλολαΪκά Ελληνικά και μάλιστα πριν την Ανάσταση του Κυρίου. Το ρητορικό σου ερώτημα συνεπώς μάλλον αδικεί το σχόλιο μου που δεν λέει ή υπαινίσσεται την πασοκική αλλά και άλλων άθλιων ενδόμυχη προσπάθεια αναβολής της ώρας της Κρίσης. Οι καφενόβιοι και αραχτοί όλο και λιγοστεύουν. Ο καφές και η θέρμανση έγινα πολυτέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έγκλημα κατά της πατρίδας, υφίσταται ως έγκλημα διαρκείας.
    Κομβικό σημείο όμως παραμένει η "αναγνώριση" του ΧΡΕΟΥΣ, το οποίο όχι μόνο είναι ανύπαρκτο, αλλά, αν ποτέ συσταθεί επιτροπή λογιστικού ελέγχου αυτού, θα διαπιστώσει ότι όχι μόνο δεν χρωστάμε, αλλά μας ΧΡΩΣΤΑΝΕ και μάλιστα πολλά μα πάρα πολλά ΔΙΣ ευρώ (εμείς τα υπολογίζουμε σε περίπου 320!!).
    Για να μην μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε με ολόκληρο κείμενο-γιατί εκεί το πας- σου απαντούμε απλά πως η χώρα δεν έχει καμία τύχη όσο θα στροβιλίζεται στο αλώνι του δήθεν χρέους, το οποίο είναι δημιούργημα "επιστημονικής" κερδοσκοπικής φαντασίας με την συνενοχή των δοσίλογων.
    Απαραίτητη συνθήκη λοιπόν είναι να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα κηρύξει το χρέος ως απεχθές και θα δρομολογήσει την έξοδό μας από τον λάκο με τα φίδια που βαφτίστηκε Ενωμένη Ευρώπη.Τα υπόλοιπα πιστεύουμε πως έχουν εξαντλητικά παρατεθεί σ' αυτό εδώ το μπλογκ, όχι υπό τύπον αερολογίας και φτηνής προπαγάνδας, αλλά με στοιχεία μη επιδεχόμενα συζητήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρίστο τα πολλά λόγια είναι φτώχια.Όλοι μαζί,ενωμένοι σε όλη την Ελλάδα, να βγούμε στους δρόμους κ να τους στείλουμε στον αγύριστο. Το οφείλουμε σατ παιδιά μας αλλιώς η ιστορία θα μας χαρακτηρίσει ως η χειρότερη γενιά των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Παπαμανώλη,Ρήγα,Βρούτση:μη κάνετε το σφάλμα και ψηφίσετε γιατί την γαμήσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή