Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Επίκαιρα...

*Μπορεί η συγκέντρωση των πολιτών στον "Αρχίλοχο" να μην υπήρξε εντυπωσιακή αναφορικά με το μέγεθός της, υπήρξε όμως εντυπωσιακότατη αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν από ορισμένους ομιλητές.
*Η προσπάθεια να "ρετσινιάσουν" τον δήμαρχο σαν Μνημονιακό συνεχίστηκε...
Κάποια στιγμή πιστέψαμε πως η υπογραφή στο Μνημόνιο δεν είναι του ΓΑΠ ή του Παπακωνσταντίνου ή συνολικά της δοσιλογικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αλλά του Βλαχογιάννη και της δημοτικής πλειοψηφίας...
*Εκείνο το κουφό που πέταξε ο Μαούνης περί του "ιστορικού ρόλου" της νέας γενιάς στο ...ξεσκάτισμα των γέρων ήταν όλα τα λεφτά!!!
*Όχι πως πήγε πίσω η εμβριθέστατη "αντιεξουσιαστική ανάλυση" για το ρόλο που οφείλει να παίξει η τοπική εξουσία στην ανατροπή των κυβερνητικών αποφάσεων, αλλά και της ίδιας της κεντρικής εξουσίας.
*Βλέπει το δέντρο της απροθυμίας του δημάρχου να ηγηθεί της "εξέγερσης" και δεν βλέπει το δάσος της απροθυμίας (αφασίας καλύτερα) των πολιτών να εξεγερθούν!!!!!!
Ό μεθερμηνευόμενον εστί η τοπική εξουσία αδυνατεί ή δεν γουστάρει να εμπνεύσει το λαό και να τον οδηγήσει σε ανατροπή της πιο πάνω απ' αυτήν εξουσίας...
*Αντιεξουσιαστική προτροπή με γέμιση εξουσιολάγνας-εξουσιομανούς ιδεοληπτικής αφετηρίας.
Ο λαός δηλαδή υποχείριο του καθοδηγητή του, (του Μεγάλου Τιμονιέρη ίσως;) χωρίς ΔΙΚΑΤΟΥ αντανακλαστικά, χωρίς ΔΙΚΟ ΤΟΥ όραμα, χωρίς ΔΙΚΗ ΤΟΥ πρωτοβουλία...
*Κοντολογίς η έλλειψη αντισωμάτων μέσα στον κοινωνικό ιστό, που ανέχεται τη σαπίλα της συνταγματικής εκτροπής και διακυβέρνησης της χώρας από κοινοβουλευτική χούντα και δεν ξεσηκώνεται να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο οφείλεται... σε δημάρχους σαν το Βλαχογιάννη καληώρα, που δεν "ηγούνται" της εξέγερσης...

*Σημειώστε ονόματα, μάθετε το ρόλο τους στα δημόσια ευρωπαϊκά πράγματα και βρείτε τι κοινό έχουν:
1)ΚΑΡΕΛ ΒΑΝ ΜΙΡΤ
2)ΟΤΜΑΡ ΙΣΙΝΓΚ
3)ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΟΡΓΚΕ
4)ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ
5)ΠΗΤΕΡ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ
6)ΛΟΥΙΣ ΝΤΕ ΓΚΟΥΙΝΤΟΣ
7)ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ
8)ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
9)ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
Έπειτα στείλτε τα στον οραματιστή της Πάρου να μας δώσει την δική του οραματική ερμηνεία και να μας απαντήσει αν αυτό δεν είναι ΜΑΣΟΝΙΑ τότε τι είναι;

*Οι Έλληνες με κατά κεφαλήν χρέος 38.000 ευρώ είναι τα μαύρα πρόβατα της Ευρώπης.
Γιατί σαν λαός και σαν κράτος έχουν ένα κάρο ελαττώματα.
Το μάθαμε το εμπεδώσαμε. Νάναι καλά τα δημοσιογραφικά και πολιτικά σκατά που ξεχειλίζουν τα κανάλια.
Διαβάστε προσεκτικά πόσο είναι το αντίστοιχο άλλων πιο "νοικοκυρεμένων" και σχεδόν εξιδανικευμένων από τα παπαγαλάκια της δοσιλογίας λαών:

ΙΤΑΛΟΙ  33.000
ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ 38.000
ΙΣΠΑΝΟΙ 41.500
ΓΕΡΜΑΝΟΙ 53.000
ΓΑΛΛΟΙ  67.000
ΑΓΓΛΟΙ 118.000
ΙΡΛΑΝΔΟΙ  361.000.

Πάρτε αυτά τα στοιχεία και τρίψτε στα μούτρα των αληταράδων που έχουν το θράσος και μιλάνε ακόμα για τις "αναγκαίες μεταρρυθμίσεις" και άλλες κλαπαρχιδιές, στη προσπάθειά τους να σκεπάσουν την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!


13 σχόλια:

  1. Πολύ μας έχεις μπερδέψεις βρε παιδί μου. Έχεις καμιά πρόταση να κάνεις για να καταλάβουμε και εμείς τι θα μας βγάλει πέρα από την κατάσταση που μας φτάσανε οι ντόπιοι και οι εθνικοί εκλεγμένοι πατέρες μας να μη χ..σω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα είσαι περιστασιακός επισκέπτης για να μπερδεύεσαι με όσα διάβασες.
    Για να ξεμπερδευτείς ρίξε μια ματιά σε σχετικές παλαιότερες αναρτήσεις, όπου παραθέτουμε αναλυτικά και την άποψή μας για τα όσα βιώνουμε και την θέση μας για έξοδο από το δωμάτιο με τους "γαμιάδες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν μπερδεύτηκα καθόλου φίλε Αρίστο.Η μανιέρα να πληρώσει ο δήμαρχος τα σπασμένα Ραγκούση με φερετζέ αντιμνημονιακά,επιτροπές για χαράτσια κλπ κάνει μπαμ!Οι εχθροί-κυβέρνηση,τράπεζες,τρόϊκες,Μέρκελ,ΔΝΤ,να μας βρουν απέναντι με ομοψυχία μπετόν-αρμέ.Διχασμός καιγρίνα δεν χωράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ντοπιοι εκλεγμενοι ειναι απλα τα μουλαρια που τραβανε το καρο.ΠΑΤΕΡΕΣ ειναι οι εθνικα εκλεγμενοι.Τωρα αν καποιοι θελουν να τους βαζουν στο ιδιο τσουβαλι ειναι γιατι τους ενδιαφερουν περισσοτερο οι επομενες δημοτικες εκλογες παρα ο πονος του κοσμακη κι ας κανουν σαν κλαμενες χηρες ....ετσι κυριε Μαουνη και η παρεα σου? Αληθεια Γιαννη μου ο Ρηγας δεν ερχεται στην Παρο γιατι του εκοψες την φιλοξενια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστοφανη μου ειδα την τοποθετηση του Γουρδουκη και το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο ανθρωπος εχει μια μανια, οπου πανε να μαζευτουν λιγο παραπανω ατομα προσπαθει να τους διωξει με τα αντιεξουσιαστικα του παραληρηματα και αλλα διαφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τα εννέα αυτά 'χρυσά παιδιά' έχουν περάσει (και κονομίσει χοντρά) από την εβραίϊκη Γκόλτμαν Ζάκς, τους π.συνεταίρους της ,τους Λήμαν Μπράδερς και όλοι τους μαζί απολογητές της Σχολής του Σικάγου του μακαρίτη Φρήντμαν (και μερικοί πρώην σοσσιαλιστές του ΄άλλου δρόμου΄...
    Μην είσαι επιεικής. Αυτοί δεν είναι Μασονία είναι εξωγήϊνοι επιδρομείς. Δεν ξέρω ποιόν εννοείς οραματιστή της Πάρου αλλά καλού κακού , στείλτου κι ένα λεξικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου πέτυχες κέντρο!!!
    Έτσι έχουν τα πράγματα με τους 9 λεβέντες!
    Οραματιστής δηλώνει ο Στρ. Τέλογλου στο προσωπικό του μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά άσε τώρα. Όνειρο ζεί ο συμπαθέστατος Στρατής μη τον ξυπνάς. Σαν τον Γιωργάκη κι αυτός, νομίζουνε οτι έχουν κληρονομίσει το κάρμα της κοινωνικής ευαιασθησίας. Να μη χ..σω. Πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ναι Αριστοφάνη αυτό κάνουν:EΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
    Εδώ Γουδί εκεί Γουδί πούναι το γουδο-χέρι?
    Κύριοι εισαγγελείς μ' ακούτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μαούνης καλά θα κάνει να αναλογιστεί και τις δικές του ευθύνες για το χάλι του τόπου μας. Όπως βέβαια όλοι μας.Εμείς που καθόμαστε και τους ανεχόμαστε ακόμη.
    Αλήθεια βρήκαν τελικά που πήγαν οι έξι ψήφοι? ακόμη τους ψάχνουν, κάπου εδώ γύρω τριγυρνούν, πως να μην φταίει για όλα ο Βλαχογιάννης? Τα φιλιά μου στους Γρηγοριανούς.
    Αριστοφάνη βλέπω ότι τελευταία άρχισες και εσύ να τους αποκαλείς δοσίλογους, όταν εγώ πριν αρκετό καιρό τους κατηγορούσα σε σχόλιο προδότες και δοσίλογους, με επανέφερες στην τάξη και με θεωρούσες υπερβολική, να λοιπόν που ήρθες στα λόγια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή 11:16 πρέπει να ομολογήσουμε πως αρχικά υπήρξαμε υπέρ του δέοντος προσεκτικοί και κόσμιοι στις διατυπώσεις μας.
    Ωστόσο, όπως κι εσύ έτσι κι εμείς, έστω σε χαμηλότερους τόνους, καταγγείλαμε έγκαιρα τα καμώματα των κυβερνώντων.
    Η διαφορά είναι πως τους τελευταίους δέκα μήνες η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε πρόβλεψη, γι αυτό και κάναμε στροφή στις επιλογές μας και ασχολούμαστε πλέον με την εκτός Πάρου "θεματολογία", πράγμα που δεν ήταν στα αρχικά μας σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς κ οι ντόπιοι αριστεροπατέρες αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τον πραγματικό στόχο ο καθένας βέβαια για συμφέρον του δικού του μαγαζιού.Κύριοι ο εχθρός είναι ένας κ φυσικά δεν βρίσκεται στην Πάρο όπως τεχνιέντως αφήνετε να εννοηθεί.Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του-κ.Μαούνη-κ ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς τον κοινό στόχο.Κύριοι της αριστεράς αν πραγματικά αγαπάτε την Ελλάδα κ νοιάζεστε για το λαό της κατεβάστε τον κόσμο στους δρόμους στοχοποιώντας τον ένα κ μοναδικό στόχο.Τότε θα δείτε την πραγματική κοινωνική ανοτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο σου ανώνυμε 11:30. Γειάς το στοματάκι σου. Όμως οι "πατριώτες" δεν θέλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους και να παραδεχθούν ότι και αυτοί φταίνε. Ο κόσμος καταλαβαίνει τους δήθεν, και δεν τους ακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή