Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αεροδρόμιο: Τρομοκρατικά σενάρια...

Μην πάει ο νου σας σε επικείμενη επίθεση τρομοκρατικών ομάδων και οργανώσεων, τύπου Αλ-Κάϊντα, Ε.Λ.Α. κλπ.
Όπως θίξαμε άλλωστε και σε προηγούμενο σημείωμά μας, η ντόπια τρομοκρατική οργάνωση (της Παριανής Μακακίας) φρόντισε να χτυπήσει έγκαιρα και να "ιδιοποιηθεί" τον χώρο όταν έπρεπε!

Τα δυσάρεστα και άκρως τρομοκρατικά "νέα" έχουν να κάνουν με κάποιο "σενάριο" το οποίο παραδόξως, αν και το έχουμε θίξει-αναφέρει σε τοπικά ΜΜΕ και έχουμε ζητήσει περαιτέρω διερεύνηση, δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία με τελικό αποτέλεσμα την αποσιώπηση...
Και όταν αναφερόμαστε σε "σενάριο" φυσικά δεν ομιλούμε για κουβεντούλες καφενείου ή πολιτικές εξισώσεις γνωστών και μη εξαιρετέων "παραγωγικών" κύκλων της εύφορης Παριανής πολιτικής κοιλάδας.
Ομιλούμε για την άποψη "έγκριτου" νομικού, ο οποίος άλλωστε εμπλέκεται στην υπόθεση του αεροδρομίου ως συνήγορος μερίδας ιδιοκτητών, άποψη που θέλει το αεροδρόμιο (εκτός του ενδεχόμενου κινδύνου να μην χρηματοδοτηθεί ως έργο) να ναυαγεί εξαιτίας της αδυναμίας του κράτους να κατοχυρωθεί ιδιοκτησιακά επί της απαλλοτριωθείσας έκτασης.

Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι το δικαστήριο, που θα εκδικάζονταν η αίτηση του δημοσίου  αναίρεσης της υπ' αριθμό 63/2006 απόφασης του Εφετείου Αιγαίου και είχε οριστεί για τις 4 Μαρτίου του 2011,  πήρε αναβολή για τον Ιανουάριο του 2012 και η συνέχεια προβλέπεται εξαντλητική...
Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι αντί να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και να δημοσιοποιούνται όλα τα δεδομένα και στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση, η ενημέρωση εξαντλείται σε τσιτάτα, πολιτικές διαβεβαιώσεις και πρωτοσέλιδες ιαχές, με παράπλευρες απώλειες τους ιδιοκτήτες οι οποίοι μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία κινδυνεύουν τώρα να τους ζητήσουν ...και τα ρέστα πίσω.


1 σχόλιο:

  1. Αρίστο ακόμα ηχούν στα ώτα μου οι μεγαλοστομίες και οι φανφάρες περί λειτουργίας του νέου αερ/μιου το 2011. Υπάρχει και αυτό το άτιμο αρχείο για όποιον ενδιαφέρεται.
    Πάντως έχουμε Υπουργό.... οεο
    - έχουμε τουρίστα αρχι......νιο .....οεο
    - έχουμε αεροπλάνο ή το φάγαμε αφού εκτελέσθηκαν τα σχεδιά μας....οεο
    - έχουμε κεσκινίδου για ενημέρωση ή όχι....οεο
    - έχουμε Δραγατομπελειγρο ...οεο
    - έχουμε και Προεδρείο Βελεντζείου ή όχι.....οεο
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή