Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ!

 Με νέο κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα ο πρώην δήμαρχος Κ.Αργουζής επιτίθεται στους πολίτες που προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά του έργου επέκτασης του νέου αεροδρομίου, αποκαλώντας τους "παραθεριστές με τις βίλες" οι οποίοι -σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό του- στρέφονται κατά των συμφερόντων των Παριανών "ιθαγενών".

Ούτε λίγο ούτε πολύ, προωθείται σε λανθάνουσα μορφή η αντίληψη, πως όποιος πολίτης -και μάλιστα έχων έννομο συμφέρον- επιλέξει να εναντιωθεί σ' ένα δημόσιο έργο είναι εχθρός της κοινωνίας!

Δυστυχώς, την αντίληψη αυτή προέβαλλε και στο παρελθόν, όταν υπήρξε ανάλογη προσφυγή κατά της κατασκευής του νέου αεροδρομίου.

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει καθένας περί την αναγκαιότητα ή μη του έργου, είναι ανεπίτρεπτο να αμφισβητούνται θεμελιώδη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα πολιτών, με το φοβερό και τρομερό "επιχείρημα" πως προτάσσουν την ησυχία τους έναντι του κοινωνικού συμφέροντος(;)!! 

Αυτές είναι απαράδεκτες θέσεις, που εκτός των άλλων, ηθελημένα ή όχι, συνιστούν στοχοποίηση των "ολίγων", "κακών" και "αντικοινωνικών στοιχείων".

Τώρα αναφορικά με το ποιο είναι το πραγματικό συμφέρον της Πάρου και ποιος το αντιμάχεται, μάλλον οι "βιλάτοι" δείχνουν να είναι στο σωστό δρόμο.

Το δρόμο δηλαδή της υπεράσπισης όσων μπορούν να σωθούν ακόμη από τους ολετήρες της ΑΝΑΡΧΗΣ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ανάπτυξης, μιας ανάπτυξης (ευφημισμός της εκπόρνευσης του νησιού) για την οποία φέρουν  τεράστιες ευθύνες όλες οι δημοτικές αρχές των τελευταίων 30 ετών!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου