Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ-ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

  Παραθέτω εκ νέου δυο προπέρσινες αναρτήσεις (Αύγουστος 2016) σαν απλή υπενθύμιση σε όσους έχουν κοντή μνήμη...

 

 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

Όταν θα συμβεί το κακό, τότε όλοι όσοι σήμερα αδρανούν,ενώ θα έπρεπε να επιληφθούν, θα τρέξουν.
Όλοι θα προσπαθήσουν να μπούν στο κάδρο της δημοσιότητας, λέγοντας πολλά, πάρα πολλά και στην ουσία λέγοντας ένα μεγάλο τίποτα...
Η εικόνα της εισβολής σκαφών παντός τύπου και κάθε είδους σε κατάμεστες από κόσμο παραλίες, καθώς και η  εισβολή κολυμβητών σε χώρους όπου αγκυροβολούν ή κινούνται σκάφη με εξίσου σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλειά τους, επίσης φαίνεται να μην συγκινεί κανέναν από τους φύσει και θέσει αρμοδίους να επιληφθούν.
Ο Δήμος μονίμως και σταθερά απασχολημένος με το κυρίως καλοκαιρινό του έργο που δεν είναι άλλο από τον...πολιτισμό και τις δημόσιες σχέσεις, η λιμενική αρχή που λόγω έλλειψης προσωπικού με χίλια βάσανα ανταποκρίνεται στο αποκλειστικό της έργο των αφιξο-αναχωρήσεων πλοίων και όλοι εμείς που εν είδη προβάτων ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο, συνθέτουμε ένα σκηνικό παραλογισμού.
Μέχρι να συμβεί το κακό.
Γιατί τότε θα ανασυρθούν οι νόμοι, τότε θα ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά των πάντων, τότε και για όσο κρατά η επικαιρότητα το θέμα θα ξεσκιστούμε στην  αμπελοφιλοσοφία.
Και μετά πάλι σιωπή.
Μέχρι το επόμενο κακό...

ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...



Φέτος η Αλυκή, ομολογουμένως, έχει την τιμητική της.

Εν έτει 2016, εντελώς ξαφνικά κάποιοι -και δεν είναι λίγοι αυτοί- ανακάλυψαν μια σειρά προβλημάτων τα οποία ο διαχειριστής αυτού του ιστότοπου, ποικιλοτρόπως κι από διάφορα μετερίζια, ανέδειξε, στιγμάτισε κι επιχείρησε απεγνωσμένα για την επίλυσή τους και την αποκατάσταση της κανονικότητας στο χωριό.

Φέτος, οι μονίμως προσποιούμενοι άγνοια ή αδιάφορα σφυρίζοντες στο παρελθόν, ξεσπάθωσαν (ιντερνετικά κι όχι μόνο) εκφράζοντας την οργή τους για την αδιαφορία των αρμοδίων(;) μπροστά στην ασυδοσία και τα λοιπά κακώς κείμενα της περιοχής.

Αλήθεια που είσαστε ρε φιλαράκια τόσα χρόνια;

Ξαφνικά είδατε το φως το αληθινό κι αφυπνιστήκατε;

Μη μου πείτε πως δεν υπέπεσε στην αντίληψή σας το όργιο σπίλωσης που δέχθηκα κατά την προεκλογική περίοδο του 2010, εξαιτίας της αντιπαράθεσής μου με όλα αυτά που τώρα αποτελούν για σας την πέτρα του σκανδάλου;

Μη μου πείτε πως δεν αντιληφθήκατε τον βρώμικο πόλεμο που εξαπολύθηκε εναντίον μου από "φίλους" κι αντιπάλους, ακριβώς λόγω αυτής της ασυμβίβαστης κι ανυποχώρητης στάσης;

Τώρα που η κατάσταση έφτασε στο μη παρέκει ξυπνήσατε.

Κάτι είναι κι αυτό!

Αλλά μη μου καμώνεστε κιόλας πως πέσατε από τα σύννεφα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου