Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Cosa Nostra alla Greca, ή ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Αν ακόμη αναρωτιέστε γιατί φτάσαμε έως εδώ και πόσο ακόμη θα βυθιζόμαστε σαν χώρα, αρκεί μια απλή σταχυολόγηση από την επικαιρότητα.
Τον δρόμο για τη Βουλή θα πάρουν σε λίγες ημέρες οι καταγγελίες του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου με τον έγκλειστο ισοβίτη. Τις καταγγελίες θα διαβιβάσει στη Βουλή η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ η Εισαγγελία Εφετών Πειραιά διενεργεί ήδη έρευνα για τις καταγγελίες υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας θα κληθεί να καταθέσει ο ισοβίτης για το φορτίο με ναρκωτικά του Noor 1 Ευθύμιος Γιαννουσάκης, για τα όσα έχει καταγγείλει περί πιέσεων που όπως λέει, του ασκήθηκαν για να εμπλέξει στην υπόθεση της χρηματοδότησης του φορτίου τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο φάκελος που θα σταλεί στη Βουλή θα περιλαμβάνει όλες τις καταγγελίες για την επίμαχη υπόθεση που αφορούν σε πολιτικά πρόσωπα, που φέρονται να έχουν την οποιαδήποτε εμπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου