Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΤΟ "ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

«Κάνουν λάθος όσοι επαναφέρουν θέμα δραχμής και Grexit. Αυτό δεν προκύπτει από καμία οικονομική ανάλυση. Η βελτίωση ανταγωνιστικότητας έχει ήδη επιτευχθεί. Το να φύγεις από το ευρώ δεν είναι απλή υποτίμηση. Είναι αλλαγή νομίσματος. Θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Έχουμε υποχρεώσεις σε ευρώ και όλοι θα ζητάνε ευρώ. Θα συλλαμβανόμαστε στα σύνορα δεν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε. Οσοι λένε αυτές τις ανοησίες υποστηρίζοντας ότι δεν θα συμβεί και τίποτα αν φύγουμε από το ευρώ ας ταξιδέψουν στην Βόρειο Κορέα να καταλάβουν τι θα συνέβαινε».

Αυτά μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ενώπιον βουλευτών το "βαρύ χαρτί" της οικονομικής επιστήμης της χώρας και διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος(sic) ο πολύς Γ.Στουρνάρας!!
Αν είναι δυνατόν αυτά τα παρανοϊκά και ασύντακτα εμέσματα να θεωρούνται βάση και αφορμή για οιαδήποτε συζήτηση, μεταξύ σοβαρών ανθρώπων. 
Για τεχνοκράτες ούτε κατά διάνοια...
Μέσα σε δυο αράδες, ο εκλεκτός της νεοαποικιοκρατίας και του 4ου Ράιχ, κινδυνολογεί και καταστροφολογεί με έναν τρόπο που υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια της γελοιότητας.
Όλα τα λεφτά όμως είναι ο επίλογος όπου κατά ένα μαγικό στουρναρέικο τρόπο συνδέεται η δημοσιονομική αυτονομία και νομισματική αυτοτέλεια με την Βόρεια Κορέα.
Λες και το μοναδικό νόμισμα -εκτός Β.Κορέας- στον κόσμο είναι το ευρώ!
Αν ο άνθρωπος δεν εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου ενός ολόκληρου λαού θα έλεγες πως πρόκειται απλώς για  ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου