Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τα ροζ σκουφάκια της Ουάσινγκτον γεμάτα από λεφτά του Σόρος


presidential-soros-1

Όπως έγινε και με τις διαδηλώσεις αμέσως μετά την εκλογή της κυβέρνησης Τραμπ, έτσι και τώρα, η «Πορεία των Γυναικών της Ουάσιγκτον» αποτελεί επίσης μια κίνηση στενά συνδεδεμένη με οργανώσεις χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος. Η διαπίστωση περί αυτού μπορεί να γίνει αν κάποιος κάνει μια απλή έρευνα.
Για παράδειγμα το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Άσρα Νομανί (Asra Nomani) με τίτλο:
Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος σχετίζεται με πάνω από 50 «συνεργάτες» της Πορείας των Γυναίκών στην Ουάσιγκτον (2017 Womens March). Τι σύνδεση υπάρχει μεταξύ ενός από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες της Χίλλαρυ Κλίντον και της Womens March; Αποδεικνύεται, αρκετά σημαντική.
Αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση, για το...
ούτως ή άλλως πια τόσο προφανές, ότι οι διοργανωτές μιας ακόμη …πολύχρωμης (αντ) επανάστασης (με …ροζ σκουφάκια αυτή τη φορά) ταΐζονται από Σόρος μεριά. Οργανώσεις που υποστηρίζουν φουλ την παγκοσμιοποίηση και που φυσικά δεν έκαναν την παραμικρή διαμαρτυρία απέναντι σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ που στήριζαν τις σφαγές ολόκληρων λαών. Τώρα φτάνουν στην αθλιότητα να αντιστέκονται δήθεν ενάντια στην καταπίεση των γυναικών (όπως της καταπιεσμένης… Μαντόνα και διαφόρων σταρ του Χόλιγουντ). Αθλιότητα, αφού στην ουσία όχι μόνο δεν έχουν να αντιμετωπίσουν πραγματικά κάποια διάκριση και καταπίεση εξαιτίας του φύλου τους, (εκτός και αν οι μη πολιτικά ορθές, «σεξιστικές» ρήσεις του Τραμπ για κάποιες γυναίκες συνιστούν θεσμοποίηση διακρίσεων!), αλλά αντιθέτως συνήθως ανήκουν βασικά στα βολεμένα στρώματα που είναι τα ίδια καταπιεστές των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης και τώρα που βλέπουν ότι δυνητικά μπορεί έστω και στο ελάχιστο να «κινδυνέψει» η πλουσιοπάροχη ζωή τους, έχουν το θράσος να βγουν και στο δρόμο για να δείξουν ποιο να είναι το αφεντικό.
Η τυπική απόδειξη αυτής της σχέσης με την χρηματοδότηση του Σόρος έρχεται να φανερώσει το, όπως είπαμε, προφανές που μπορεί να δειχτεί εύκολα μέσω της  ανάλυσης για την παγκοσμιοποίηση.  Το γεγονός ότι ο Σόρος, δηλ. ένα από τα πιο δραστήρια και εγκληματικά στελέχη της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ, επιτίθεται με κάθε τρόπο στην εκλογή Τραμπ, η οποία μπορεί να βάλει φραγμούς στη ΝΔΤ και στην ολοκλήρωση της Παγκοσμιοποίησης (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) και το οποίο θα κάνει τα πάντα για να μην επιτρέψει να γίνει η Υ/Ε, . δεν είναι κάποια ανακάλυψη δήθεν συνωμοσιολογίας. Και βέβαια,όπως αναφέρει η Νομάνι, διοργανωτές και ΜΜΕ παρουσιάζουν την παρέλαση ως μια δήθεν αυθόρμητη «από τα κάτω» διοργάνωση:
«…Η Γκάρντιαν έχει εμφανίσει την “Παρέλαση Γυναικών στην Ουάσιγκτον” ως “αυθόρμητη” δράση για τα δικαιώματα των γυναικών. Ένα άλλο φιλελεύθερο μέσο μαζικής ενημέρωσης, το Vox, μιλά για την “τεράστια, αυθόρμητη αύξηση της συμμετοχής του κοινού” πίσω από την πορεία. Στην ιστοσελίδα της, οι διοργανωτές της διαδήλωσης εμφανίζουν το έργο τους ως μια “από τα κάτω” λαϊκή προσπάθεια από “ανεξάρτητους” διοργανωτές.
Αλλά ξέρω –και οι περισσότεροι στην Αμερική το γνωρίζουν– ότι οι διοργανωτές της διαδήλωσης δεν έχουν συμπεριλάβει στο μανιφέστο τους το εξής: πως η πορεία δεν είναι πραγματικά μια πορεία των γυναικών αλλά μια πορεία των γυναικών που είναι αντίθετοι στον Τραμπ.
…Είναι αυτή η “Πορεία των Γυναικών” ακομμάτιστη;
Ο Ρόι Σπέκχαρντ (Roy Speckhardt), εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανικής Ανθρωπιστικής Ένωσης (American Humanist Association, ΑΗΑ), “συνεργάτης” της πορείας, μου είπε πως η διοργάνωσή της ήταν “ακομμάτιστη”, αλλά έχει “πολλές ανησυχίες σχετικά με τη νέα κυβέρνηση Τραμπ που περιλαμβάνουν τον μισογυνισμό.” Ο Νικ Φις (Nick Fish) , διευθυντής του εθνικού προγράμματος των Αμερικανικών Άθεων, επίσης συνεργάτη της πορείας, μου είπε, “Η Πορεία δεν είναι μια «κομματική» εκδήλωση”. Ο Ντένις Γουίλεϊ (Dennis Wiley), πάστορας της Covenant Baptist United Church of Christ, ενός ακόμη “συνεργάτη” της πορείας, μου απάντησε πως ”Αυτή δεν είναι μια κομματική πορεία.”
Αλήθεια; Η UniteWomen.org, ένας ακόμα συνεργάτης, προτάσσει βίντεο με τα hashtags #ImWithHer (είμαι με τη Χίλλαρυ) και #ThanksObama (Ευχαριστώ Ομπάμα). Αναζητώντας την χρηματοδότηση, ανέτρεξα σε έγγραφα του δισεκατομμυριούχου Σόρος και της φιλανθρωπικής του οργάνωσης Open Society, γιατί αναρωτήθηκα: Τι σχέσεις υπάρχουν μεταξύ ενός από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες της Χίλλαρυ Κλίντον και της «Πορείας των Γυναικών»; Ανακάλυψα: πολλές.»
Το αποτέλεσμα της σύντομης έρευνάς της, η Νομάνι τα δημοσιεύει σε μια  λίστα ανοιχτή σε όλους για συμπλήρωση νέων στοιχείων, στην οποία ήδη καταγράφονται τουλάχιστον 56 οργανώσεις που έχουν χρηματοδοτηθεί ή έχουν στενή σχέση με Σόρος.
Βεβαίως σε άλλο ρεπορτάζ (εδώ στη γαλλική γλώσσα) οι χρηματοδοτούμενες οργανώσεις από τον Σόρος βγαίνουν ακόμα περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση η ουσία παραμένει ίδια.
Όπως έγινε ολοφάνερο και από τις θρασύτητες δηλώσεις του Σόρος στο Νταβός (στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), όπου εκλεγμένος πρόεδρος ακόμα πριν ορκιστεί αποκαλείται με αυτόν τον τρόπο ως απατεώνας και επίδοξος δικτάτορας, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια απροκάλυπτη επίθεση σε πρόεδρο ΗΠΑ από την Υ/Ε και τα ΜΜΕ της.
Βεβαίως, η υποκρισία των διαδηλωτών που υποκινούνται είτε έμμεσα είτε άμεσα από τους μηχανισμούς της Υ/Ε δεν σταματάει εδώ. Το τελευταίο κύμα διαδηλώσεων που ξέσπασε με αφορμή το διάταγμα απαγόρευσης εισόδου στις ΗΠΑ για 90 μέρες πολιτών του Ιράν του Ιράκ, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης, (που βασικά είναι επέκταση προηγούμενων ελέγχων του Ομπάμα) είναι εξίσου πρωτοφανές. Πού ήταν όλοι αυτοί που τώρα υποτίθεται «μάχονται» για τους μουσουλμάνους όταν το καλό παιδί της Υ/Ε Ομπάμα βομβάρδιζε μουσουλμανικές χώρες; Μάλλον για αυτούς είναι χειρότερο να τους απαγορεύεις την είσοδο σε μια χώρα από τον να τους δολοφονείς στα σπίτια τους. Πού ήταν όλοι αυτοί οι «ευαισθητοποιημένοι» αστέρες της μουσικής βιομηχανίας και του χολιγουντιανού σινεμά όταν ο Ομπάμα απέλασε το 2013 438.421 μετανάστες από την Αμερική; Τι κάνει η «ανεξάρτητη» Διεθνής Αμνηστία για τα παιδιά της Υεμένης που πεθαίνουν(ένα κάθε 10 λεπτά σύμφωνα με τη Unicef) από το πελατειακό κράτος της Σαουδικής Αραβίας;
Η υποκρισία τους δεν έχει όριο και αυτό διότι θέλουν να μας πείσουν ότι το άσπρο είναι μαύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου