Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

*Kι ενώ η ψευδοκυβέρνηση των δοσίλογων εκλιπαρεί για (άλλη) μια "θετική δήλωση" των επικυρίαρχων της χώρας -λες και με τις δηλώσεις των νταβατζήδων θα σωθεί ως δια μαγείας η χώρα- η πορεία της οικονομίας συνεχίζει την καθοδική της πορεία.
Ανατριχιαστικά τα νεότερα στοιχεία, τόσο που εκφράζονται πλέον βάσιμοι φόβοι πως ακόμα και με την απομάκρυνση της χολερικής τριανδρικής χούντας από την εξουσία, η επανεκκίνηση της καθεύδουσας οικονομίας θα απαιτήσει απροσμέτρητο χρόνο και πολύ "αίμα"!
Το πλέον αποκρουστικό δεδομένο που προέκυψε από την περιβόητη διαπραγμάτευση με τους "δανειστές" μας, είναι το ρεσιτάλ υποκρισίας και θεατρινισμού των εταίρων της κατοχικής ψευδοκυβέρνησης, με κορυφαίο πρωταγωνιστή τον πρωταθλητή της ψευτιάς Φώτη Κου(β)ρέλη!
Στο όνομα της "διάσωσης της χώρας", εγκατέλειψαν και το τελευταίο φύλο συκής, διέγραψαν τις κόκκινες γραμμές και τα ισοδύναμα μέτρα, έκαναν γαργάρα και τις "επιφυλάξεις" και βουρ για τη χαριστική βολή: επιστροφή στο μεσαίωνα!!!
Οι Έλληνες πολίτες ωστόσο δεν δείχνουν στην συντριπτική τους τουλάχιστον πλειοψηφία διάθεση αντίστασης και μάλιστα δυναμικής, για να σωθεί ότι είναι δυνατόν να περισωθεί από τα αρπακτικά της παγκόσμιας τοκογλυφίας και τα εγχώρια καθάρματα που τους υπηρετούν.
Παρακολουθούν αμήχανοι και υπνωτισμένοι τη διάλυση του κράτους, την κατάλυση της δημοκρατίας και το θάψιμο των κοινωνικών κατακτήσεων δεκαετιών, περιμένοντας άραγε ΤΙ;
Κάποιον Μεσσία, κάποιον ή κάποιους χαρισματικούς ηγέτες που θα τους πάρουν από το χεράκι και θα τους οδηγήσουν από το σκοτάδι στο φως;
Την βοήθεια άλλων κρατών ή την παρέμβαση ουράνιων δυνάμεων για την σωτηρία;
Αν δεν δράσουμε ΤΩΡΑ να σταματήσουμε το ΚΑΚΟ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, αργά ακόμα και για δάκρυα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου