Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΑΔΩΜΕΝ!!!

*Μετά την ουσιαστική διάλυση του Κ.Υγείας, την αποψίλωση της ακτοπλοΐας, τις σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία και τις "διαρροές" περί εκκένωσης των "ασύμφορων νησιών", μαθαίνουμε πως και η ΔΟΥ Πάρου θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για κλείσιμο!
Η διαδικασία κατεδάφισης του Ελληνικού κράτους συνεχίζεται συστηματικά από τα εγκληματικά στοιχεία που παριστάνουν τους κυβερνώντες -υπό την καθοδήγηση κι εποπτεία των τροικανών-κι εμείς καθόμαστε ατάραχοι και τους καμαρώνουμε.
Αυτοί είναι ικανοί να εισηγηθούν ακόμα και το μέτρο της ευθανασίας για εκείνες τις πληθυσμιακές ομάδες που ζουν σε νησιωτικές, δυσπρόσιτες ορεινές ή ακριτικές περιοχές.
Και νάστε σίγουροι πως η δική μας αταραξία και απραξία ΕΚΕΙ θα τους οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια!
Το σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εφαρμογή μεθόδων ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ για την αναμόρφωση του ανθρώπινου είδους, με απώτερο σκοπό την δημιουργία δύο τάξεων, εκείνη της ελίτ και εκείνη των καταφρονεμένων.
Αυτά που κάποτε ακούγονταν ως ακραία ευφάνταστα σενάρια συνωμοσίας, σήμερα πραγματώνονται υπό τα αμήχανα βλέμματά μας.

*Το νέο αεροδρόμιο φαίνεται πως ξεκινά και μαζί με το έργο άρχισαν και τα όργανα...
Κάποιοι προεξοφλούν την αδυναμία ολοκλήρωσής του και κάποιοι άλλοι στον αντίποδα εμφανίζονται σίγουροι για την τελετή εγκαινίων σε λίγους μήνες.
Η περιπέτεια με το "νοσοκομείο" δεν δίδαξε τίποτα σε κανέναν δυστυχώς...
Παιδιά ψυχραιμία!!

*Με το θέμα των ναρκωτικών ουδείς ασχολείται πλέον στο νησί.
Η οικονομική κρίση κατάφερε ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα να απενταχθεί από την θεματολογία μας και να μιλάμε αποκλειστικά για στατιστικές και αριθμούς.

*Δεν πρόλαβε να μπει το φθινόπωρο και η περικοπή στα δρομολόγια εγκαινιάστηκε.
Άντε με το καλό να καθιερωθεί ένα δρομολόγιο την εβδομάδα μπας και ρεφάρουν την χασούρα οι δύσμοιροι εφοπλιστές..

*Οι πισώπλατες μαχαιριές και τα πούστικα χτυπήματα είναι τέχνη που κάποιοι στη Πάρο την έκαναν επιστήμη.
Και συνεχίζουν να την εξελίσσουν παρά την γύμνια και την πανθομολογούμενη ξεφτίλα τους.
Χθές ήταν ο Αργουζής, ο Ροκονίδας, ο Γουρδούκης κ.α  σήμερα ο Λούης, αύριο κάποιος άλλος που θα έχει μπει στο μάτι τους και θα χαλάει τα σχέδια για την προαγωγή του νέου σωτήρα που ετοιμάζουν στο παρασκήνιo...

*Ακόμα επιμένουν ορισμένοι στο γνωστό τροπάριο ταύτισης της δημοτικής πλειοψηφίας με τους κυβερνώντες, τα Μνημόνια και τα ρέστα.
Έχουν τέτοια εθελοτύφλωση που ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει, πως είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στο δήμο που στηρίχθηκε και στηρίζεται από το κατεξοχήν μνημονιακό κυβερνών κόμμα  της ΝΔ και πως η εποχή "Ραγκούση" είναι παρελθόν.
Καλή απαγκίστρωση...

*Το θέμα της παράνομης δραστηριότητας των βιλάτων που προσπάθησε να "σηκώσει" ο Γλέζος με την βουλευτική του αυτή τη φορά ιδιότητα, πέρασε για μια ακόμη φορά στα αζήτητα.
Κι ας γίνεται της πουτάνας με την φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Τον "έγραψαν" κανονικά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, όπως φυσικά και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι... 
Όπως άλλωστε συνέβη και την περασμένη τετραετία όταν επιχείρησε να το αναδείξει ο Καλακώνας στο δημοτικό συμβούλιο και στα τοπικά ΜΜΕ.
Όπως συνέβη και με μας που το θίξαμε ουκ ολίγες φορές από τις στήλες αυτές.
Η μόνη διαφορά είναι πως αυτή τη φορά βάρυνε το όνομα του Γλέζου και διατηρήθηκε τιμής ένεκεν για λίγο στη δημοσιότητα...

2 σχόλια:

  1. O λουης τους μπηκε στο ματι και τοτε φιλε αριστο.για πες μου ομως υ περιπτωση λουη τι διαφορετικο εχει απο του τσιπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά που θα πειράξουν τους βιλάτους του συναφιού είαναι όλοι τους Αρίστο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή