Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας

Το σχέδιο ήταν απλό στη σύλληψή του, αλλά αποδείχθηκε εξαιρετικά σύνθετο και δύσκολο στην εφαρμογή του.

Στην αρχή προσπάθησαν να μας πείσουν πως για την εκτόξευση του χρέους στο διάστημα, έφταιγαν όλοι οι άλλοι, εκτός από αυτούς που το δημιούργησαν!

Άλλοτε οι ίδιοι οι πολιτικοί εκπρόσωποι κι εκφραστές του πιο άγριου και απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού (σε βεραμάν, σιέλ, ή φαιά απόχρωση) , άλλοτε τα γνωστά αλητήρια τηλεοπτικά παπαγαλάκια, άλλοτε διανοούμενοι του κατιόντος κώλου, άκρως βολεμένοι και αδρώς αμειβόμενοι από "κρυφά" κονδύλια, άλλοτε "έγκριτοι" προπαγανδιστές" με τη γραφίδα τους σε συστημικές εφημερίδες (οι οποίοι τυγχάνει να "τα πιάνουν" από δέκα μεριές), καθώς και άλλοι Γκαιμπελκλώνοι, έβαζαν με πυρ ομαδόν κατά των "τεμπέληδων του δημοσίου", κατά των "απατεώνων αγροτών", κατά των "υπερχρεωμένων νοικοκυριών, εθισμένων στην καλοπέραση τα τελευταία χρόνια" και άλλα εξόχως σοβαρά και υπεύθυνα, τα οποία υποτίθεται πως ανέλυαν-παρουσίαζαν με αμεροληψία, ακρίβεια και φιλαλήθεια την κατάσταση!!
Οι κατάπτυστοι να "φτύνουν" την κοινωνία!!
Η φιλοσοφία του "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" (καθόλου τυχαία η ρήση δια στόματος του πιο χυδαίου κι εμετικού πολιτικού δεινοσαύρου), παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανωτέρω καθαρμάτων, δεν "πέρασε" στην Ελληνική κοινωνία, μια κοινωνία που επιτέλους έδειξε σημάδια αφύπνισης και αντίδρασης στην αλητοκρατία, που οδήγησαν στα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου και στον πανικό του κατεστημένου.
Ποιόν να πείσει ο γυμνοσάλιακας- Μπάμπης (αυτός ντε του ΣΚΑΙ), ή ο τεράστιος Κώνστας (ο λύχνος του ΑΛΤΕΡ), πως για το χρέος φταίνε οι αγροτικές επιδοτήσεις, χρήματα που καμία μα καμία σχέση δεν έχουν με τον δανεισμό!!!!
Ποιόν να πείσει ο καναλικά διακτινιζόμενος Κύρτσος (πρώην κομμουνιστής χαχαχα!) ή το νεοφιλελεύθερο κοράκι ο Μάνος (αλήθεια το σκάνδαλο της Αλλατίνη παραγράφηκε;), πως για το μαύρο χάλι της δημόσιας διοίκησης φταίνε οι "τεμπέληδες" και "υπεράριθμοι" δημόσιοι υπάλληλοι κι όχι οι έχοντες την πολιτική ευθύνη που τους διόριζαν και τους διοικούν;
Ποιόν να πείσει ο νέος αστέρας της διανόησης Δοξιάδης (αυτός ντε που "ιδιωτικοποίησε" παραλία στο Βουτάκο!) πως για τον υπερδεκαπλασιασμό του χρέους, δεν φταίνε οι σαράφικες μέθοδοι των "δανειστών" (που μας δανείζουν με...τα δικά μας λεφτά!) κι οι δωσίλογες κυβερνήσεις, αλλά ο μαλάκας νεοέλληνας που δανείστηκε για να αποκτήσει ένα πολυτελές αγαθό!!!

Όσοι Γκεμπελίσκοι κι αν "παρέλασαν" από την πασαρέλα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, δεν κατάφεραν τίποτα.
Γιατί;
Απλούστατα γιατί η ίδια η συνέχεια, η ίδια η φορά  των πραγμάτων τους εξέθετε, ή καλύτερα τους ξεβράκωνε!!!

Γιατί η πολιτική "συρρίκνωσης του κράτους", η απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη συνταγή η συνιστώμενη εκ μέρους τους, όχι μόνο δεν περιόρισε το έλλειμμα και φυσικά το χρέος, ίσα-ίσα το αποχαλίνωσε κιόλας!!

Γιατί η οικονομία μπήκε στον φοβερό αδιέξοδο δρόμο της καλπάζουσας ύφεσης και η κοινωνία σε τροχιά ογκούμενης πτώχευσης!!!

Οι αλχημείες του αρχι-απατεώνα συνταγματολόγου (ο οποίος ως πολιτικός έχει καταγαμήσει το σύνταγμα!!!) φον Μπενιζέλεν (ο Βαξεβάνης τον γυρεύει!!) με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα της εγκληματικής τους πολιτικής.

Η επίθεση της δωσιλογικής-αλητοκρατίας στους πολίτες, προσέλαβε πλέον δολοφονικά χαρακτηριστικά.
Στόχος η εξόντωση των Ελλήνων, μετά την εκθεμελίωση της εθνικής οικονομίας!!!

Όμως οι πολίτες αντιδρούν.
Οι εικόνες της 28/10 θα επαναληφθούν με μεγαλύτερη σφοδρότητα στο άμεσο μέλλον!
Οι φραστικές επιθέσεις κι οι αθώοι προπηλακισμοί -έρχεται η ώρα- θα δώσουν τη θέση τους στις κρεμάλες!!!

Αναμφίβολα ζούμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας του πολιτικού συστήματος της χώρας!!!



3 σχόλια:

  1. Kρέμασμα και γδάρσιμο θέλουνε οι κερατάδες.Μας φάγανε,μας φάγανε,που να τους φάνε οι κουρούνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Αρίστο αυτός ο Τέλογλου τι ρόλο βαράει;
    Μύρισαν εκλογές και πλασάρεται πάλι για βουλευτής;Ξέρει να μας πει πόσα χρήματα σπατάλησε η Γιάνα με τους Γιάννηδες για την αρπαχτή του 2004 που τάφαγαν 10 με 15 λαμόγια;Ήταν ή δεν ήταν στέλεχος του Αθήνα 2004 τουτέστιν του πιο αμαρτωλού οργανισμού της μεταπολίτευσης;Ας πάρω απάντηση γι αυτό κι ύστερα τα λέμε για τον Καναδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μας καλέ τα ερωτήματα αυτά μπορείς να τα θέσεις απευθείας στον αποδέκτη τους. Εμείς τι άλλο να πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή