Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Από το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" στο "ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ"

*Εξαπλώνεται σαν πλημμυρίδα το κίνημα του "δεν πληρώνω" σε ολόκληρη την χώρα.
Φυσική εξέλιξη θα πει κανείς, αφού τα συνήθη υποζύγια καλούνται για πολλοστή φορά να σηκώσουν το βάρος της εξόδου από την δισχιλιοστή οικονομική κρίση, που συμπτωματικά και τυχαία κτυπά κάθε τρεις και λίγο την Ελλάδα.
Τα μεγάλα πορτοφόλια ουδόλως ανησυχούν, αφού γι αυτούς η κρίση αποτελεί χρυσή ευκαιρία...

*Το πολιτικό σύστημα στην καρακοσμάρα του: Η αγωνία τους έχει να κάνει με την αυριανή μέρα  νομής της εξουσίας.
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας, πάντοτε εντός της φορμόλης, αποξενωμένος από την κοινωνία και τους πολίτες, καταβάλει προσπάθειες να σώσει όχι την χώρα από τους φθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς, αλλά τον δικομματισμό από τον διαφαινόμενο καταποντισμό!
Η απίστευτη ξεφτίλα της γαλαζοπράσινης συγκυβέρνησης (για την σωτηρία της χώρας τάχα)σηματοδοτεί την πλήρη ευθυγράμμιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην γραμμή του παρασιτικού κερδοσκοπικού κεφαλαίου, έτσι όπως αυτή εκφράζεται από το ΔΝΤ, την ΕΕ  και την ΕΚΤ.

*Οι πολίτες δεν πρέπει να έχουν αυταπάτες.
Η επιχειρούμενη αναδίπλωση αποβλέπει να δώσει σωτήριες ανάσες σε ένα χρεοκοπημένο οικονομικό-πολιτικό σύστημα που -είναι καταφανέστατο πλέον- τρώει τις σάρκες του...
Το κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πρέπει να μετεξελιχθεί σε κίνημα του ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ, δίνοντας το μήνυμα και εντός και εκτός Ελλάδας, πως οι Έλληνες δεν είναι αναλώσιμοι!!!



ΥΓ.Αλήθεια ο δήμος Πάρου τι προτίθεται να κάνει;
Θα βγει μπροστά να στηρίξει τα συμφέροντα των δημοτών του, ή θα μείνει θεατής στην καταλήστευση που υφίστανται από την πιο αδίστακτη φορομπηχτική πολιτική που είδε ποτέ ο τόπος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου