Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ

Ανέβηκε τελικά κατά ΗΧΩ μεριά ο Αργουζής κι όλοι περιμέναμε με αγωνία την έκβαση της συζήτησης. Λέγαμε του π....η ένα ήμαρτον θ' ακούσουμε από χείλια( βρείτε ποιά) που τον σκυλόβριζαν συστηματικά και ανελέητα εδώ και μια πενταετία.Μάταια όμως. Η κουβέντα διεξήχθη σαν να επρόκειτο για παλιόφιλους, σαν να ανέλυαν καιρικά φαινόμενα παρακάμπτοντας το βουνό της λάσπης και της ροχάλας που σωρεύτηκε καθ' όλη αυτήν τη περίοδο σε βάρος του "τεως". Η ψυχραιμία που επέδειξε ο υβριστής πινόκιο ήταν παροιμιώδης. Δεν έτρεχε τίποτα.Περασμένα ξεχασμένα. Ο Κώστας
όμως πήρε την "εκδίκησή" του, αφού το βασικό επιχείρημα της¨"χαμένης τετραετίας" 1999-2002 ήταν η συγκρότηση του καποδιστριακού δήμου, επιχείρημα που δεν ετόλμησε ΤΩΡΑ  κανείς να αντικρούσει.
Πάνε και οι άντιαργουζικοί φιλιππικοί ,πάνε και οι αστήρικτες κατηγορίες για καταστροφικό πέρασμα του Κώστα, τάκανε ο Αργουζής αλοιφή για τους κάλους. Με τη λάσπη  όμως τι θα γίνει ; Τόση ποσότητα να πάει χαμένη; Κρίμα να μην ξαναζήσει η Πάρος τέτοια "μεγαλεία" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου