Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Είδαμε και πάθαμε να ακούσουμε το όνομα του νέου συνδυασμού μα τελικά αποζημιωθήκαμε βασιλικά.Ακόμα χτυπιόμαστε από τα γέλια. Άκου Πάρος ΑΞΙΑ!! Λες και βαφτίσανε χρηματιστηριακή εταιρεία και όχι δημοτική παράταξη.Προτείνω μαζί με το πρόγραμμα να διανέμεται και το ενημερωτικό του Χ.Α.Α.(χρηματιστήριο αξιών Αθηνών). Άσε που μύρισε 1999, με εκείνα τα φοβερά ΠΟΥΛΑ, ΑΓΟΡΑΣΕ , που τα άκουγες παντού,στούς δρόμους, στις καφετέριες, στις παραλίες ,στις τουαλέτες,στις κρεβατοκάμαρες, ακόμα και σε μοναστήρια...
*Μέρες ένδοξες του προεκλογικού 2002 ξαναζεί το ραδιόφωνο στη Πάρο,όπου το ποιός θα μιλήσει έγκειται στη διάθεση και στα κέφια του Χρηστάρα. Άρχισε πάλι να διανέμει πιστοποιητικά πολιτικής και φιλοσοφικής κατάρτισης -ως ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ο ίδιος -και με πρόφαση την "αυθάδεια" των άλλων που τολμούν να πάρουν θέση για πράγματα που έχουν ασχοληθεί,  τους "κόβει" κανονικότατα, παραβιάζοντας στοιχειώδεις κανόνες πολυφωνίας και στερώντας το δικαίωμα στον αντίλογο. Το χειρότερο όλων είναι βέβαια οι ειρωνίες περί ξερολισμού και έλλειψης ψυχραιμίας των λογοκριμένων και φιμωμένων, τις απαντήσεις των οποίων κάνει ΑΒΑΒΑ! Καλά τάλεγαν οι παλιοί πως άμα κάτσεις με στραβό το πρωί αλληθωρίζεις.
*Από δω το πήγε από κεί τόφερε την πέταξε ο Σπύρος (ο Λάβδας, όχι ο  ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ)την ρουκέτα: για τον κατατρεγμό (τον οποίο απερίφραστα καταδικάζουμε)  της δασκάλας φταίει το δημοτικό συμβούλιο!Και προέβη σε μία ανάπτυξη σκεπτικού χάρμα μαθηματικής-λογικής ανάλυσης.
Δεν θα ψέξουμε τα αναλυτικά εργαλεία του συμπαθέστατου δικηγόρου μας, θα του ζητήσουμε όμως να θυμάται πάντα την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος των δημοτικών συμβούλων για την γνωστή ιστορία του Πολ. Περιβαλ.Πάρκου, πράξη που δεν τον τιμά καθόλου και για την οποία θα έπρεπε να έχει ζητήσει δημόσια συγνώμη κι όχι να ψάχνει αφορμές για να φορτώνει ευθύνες όπου του καπνίσει.
 *Και μία είδηση (όπως λέμε προβοκάτσια) της τελευταιας στιγμής:σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η διάρρηξη και κλοπή υλικών στο δημοτικό της Μάρπισσας, είναι "έργο Βλαχογιάννη", με πιθανούς συνεργούς τον Κοντό και τον Κωβαίο.Αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται οτι είδε τον Κουτσουράκη να φυλάει τσίλιες φορώντας στολή ΜΠΑΤΜΑΝ. Προσοχή όμως μην το ακούσει η Γρηγορία και διεκδικήσει την πατρότητα του¨"έργου". ΕΛΕΟΣ πιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου