Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ (ΣΥΝΠΛΗΝΙΟΣ)

*Πολύ  θόρυβο κάνουν κάποιοι για τα οικονομικά οφέλη που απολαμβάνουν στελέχη της δημοτικής αρχής, (της αρχής της τωρινής εννοείται γιατί επί "Μεγάλου" και μέχρι 10 μήνες πριν βγάζανε το σκασμό)αλλά δεν μας λένε για τις δικές τους "παρτίδες" με το δήμο. Εννοούμε τις οικονομικές συναλλαγές τις δοσοληψίες σε προμήθειες και έργα και όλα τα επί χρήμασι "πάρε δώσε" για να μπορέσουμε και μείς σαν πολίτες να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, για το πολιτικό παιχνίδι και το πως παίζεται. στη Πάρο.
Για να καταλάβουμε οι κουφιοκέφαλοι γιατί τα "επαγγελματικά στελέχη αποκλειστικής απασχόλησης" λίγα χρόνια πριν προβάλλονταν ως "σύγχρονη και δυναμική απάντηση στις προκλήσεις της εποχής" (ποιός τάγραφε αυτά ρε ποιός τάγραφε αυτά )και τώρα τους πετάμε καθυβριζόμενους στο Καιάδα της  αντικειμενικής -του κ..ου-δημοσιογραφίας.
Για να καταλάβουμε οι ανεπίδεκτοι πολιτικής ηθικής γιατί η ήρεμη δύναμη,η εμπειρία,η εντιμότητα, το ήθος και η εργατικότητα ενός Βλαχογιάννη, μεταλλάχτηκαν σ' ένα σωρό αποκρουστικά ελαττώματα σε χρόνο ντετέ.
Άλλωστε η διαφάνεια είναι επιταγή των καιρών !Η κάνουμε λάθος;Εεεε εκεί στο δήμο για δώστε μας στοιχεία να δούμε αν θα εξακολουθήσουν κάποιοι να διαθέτουν μεγάλη γλώσσα και ακόμα μεγαλύτερο θράσος.
ΣΥΝΠΛΗΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου