Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ

 Ανήκω σ΄εκείνη την κατηγορία των δημοσιολογούντων, που εδώ και πολλά χρόνια έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως η "κοινοβουλευτική δημοκρατία" μας για την οποία επαίρονται οι συμμετέχοντες στο αντιλαϊκό και αντεθνικό παιχνίδι εξουσίας (πολιτικοί όλων των βαθμίδων διοίκησης, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακή κοινότητα, κ.α.) που διαδραματίζεται με άξονα την Βουλή και διακτινίζεται σε άλλους φορείς εξουσίας, όπως η Κυβέρνηση, η Δικαιοσύνη, ο Τύπος, η Παιδεία, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια εκδημοκρατισμένη εκδοχή του Κοτζαμπασισμού.

Με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε, άμα τη ανακοινώσει εκ μέρους του πρωθυπουργού της πρόθεσης να κατατεθεί το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, διαπιστώσαμε την απαρέσκεια των "υπηρετών" της δημοκρατίας μας προς τον δήμο, δηλαδή εμάς!

Όπως έπραξε και το κωλόπαιδο της Αριστεράς (Τσίπρας) στην περίπτωση του δημοψηφίσματος το 2015, έτσι και τώρα, οι καλοί μας "υπηρέτες" δηλώνουν αδιάφοροι για την άποψη της κοινωνίας και αποφασισμένοι να στηρίξουν ένα "προοδευτικό" μέτρο.

Για να πιστοποιήσουν με τον πλέον έκδηλο και θρασύ τρόπο την πίστη τους στο πολιτικό μόρφωμα του κομματικού κοτζαμπασισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου