Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!

*Ενώ η χώρα τελεί υπό κανονικότατη κατοχή, γίνεται ο κακός χαμός με το θέμα του δικαιώματος αλλοδαπών παιδιών να είναι σημαιοφόροι στις παρελάσεις.
Σε μια χώρα που καταλύθηκε η εθνική της ανεξαρτησία, καταργήθηκε με συμφωνίες (δανειακή σύμβαση, μνημόνια κλπ) η ίδια η κρατική της υπόσταση, το Σύνταγμα κατάντησε απλό κουρελόχαρτο, τα πρόβατα που φαντασιώνονται πως είναι Έλληνες, τσακώνονται για το σύμβολο μιας χώρας που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

*Ενώ η χώρα διαλύεται οικονομικά, νέο μέτωπο εσωτερικής αντιπαράθεσης με αφορμή το θέμα της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων.
Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια οι εμποροϋπάλληλοι να σώσουν τα άσωτα, κατεβαίνουν σε απεργία και τα μαλακισμένα μικροαστικά σαπρόφυτα έσπευσαν να υπερασπιστούν το "δικαίωμά" τους να ψωνίζουν τις Κυριακές.
Τα ψώνια!!
Ούτε την ψυλλιάζονται πως σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας -επισήμως- δεν έχει χρήματα όχι να ψωνίζει τις Κυριακές στα ρουχάδικα και στα παπουτσάδικα, αλλά να καλύψει τις πλέον στοιχειώδεις ανάγκες.

*Στο ίδιο μήκος κύματος και η φιλολογία περί ανομίας και παραβατικότητας, σε μια χώρα που η άρχουσα τάξη (μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καναλάρχες, δικαστές κλπ) είναι χωμένη μέχρι το λαιμό στα σκατά της βαριάς παρανομίας.
Με τόση μπόχα στην ατμόσφαιρα, τους πείραξε η κλανιά της σαρανταποδαρούσας...  
 
Γενικώς: Βρακί δεν έχει ο κώλος μας λουλούδια θέλει ο Πουτζδεμόν μας...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου