Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ KΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ κ. ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!
√ «Ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους», τόνισε σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 9.84» και πρόσθεσε: «φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης. Όταν η κυβέρνηση έχει όλα τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια μέσα φιλικά προσκείμενα».
«Η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε», δήλωσε επίσης, χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτά είχε πεί στον «Αθήνα 9.84» αυτολεξεί ο κ. Κούλογλου. Αλλά, σαν ένας νέος Τσιρώνης κι αυτός, μόλις του τράβηξε το αυτί ο Τσίπρας, προσπάθησε να τα γυρίσει τούμπα, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
«Ποτέ δεν είπα ότι η Κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να τη στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε, αυτό δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84».
Χωρίς «σύκο φυλής» κι ο κ. Κούλογλου, προσπαθεί να κάνει το μαύρο, άσπρο. Τέτοιο πολιτικό ανάστημα που επιδεικνύουν όλοι οι πολιτικοί της χώρας μας, σε λίγο θα μας καταγράφουν ως «Ελλάδα, η χώρα των νάνων».

κοκινοπιπεράτα / iskra


 σχόλιο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ:
Αχ βρε Στέλιο σου είχα μεγάλη εκτίμηση, ιδιαίτερα μετά τη γνωριμία μας προ οκταετίας περίπου.
Δυστυχώς η "μαρμίτα" αλλοιώνει χαρακτήρες, ξεθωριάζει λαμπερά πρόσωπα, αχρηστεύει δυναμικές προσωπικότητες, αποκαθηλώνει πρότυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου