Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

MΠΟΧΑ...

Κατηγορούμενος για παιδεραστία-με αδιάσειστα και ακατάρριπτα στοιχεία καθότι "πιάστηκε στα πράσα" από τις Μολδαβικές αρχές- ο Νίκος Γεωργιάδης, κομματικό στέλεχος πρώτης γραμμής της Ν.Δ. και άνθρωπος του Κούλη μέχρι την αποκάλυψη της "δράσης" του κι όμως, ακόμα κανένα ζώον που αυτοτιτλοφορείται πολιτικός εκπρόσωπος του ελληνικού λαού και συναγελάζονταν μετά του λαμπρού αυτού πολιτικού ανδρός-γαμιά, δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να προβεί σε κάποια κίνηση αυτοκαθαρμού του χώρου.

Κανένα παχύδερμο από αυτά που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη σωτηρία της χώρας και προσβλέπουν εκ νέου σε κυβερνητική εξουσία δεν βγήκε να δηλώσει την συντριβή του για την ξεφτίλα και την κατάπτωση. 

Ίσως είναι τόσο δυνατή και κυρίαρχη η αναδυόμενη μπόχα στο πολιτικό φυσικό περιβάλλον της χώρας μας, που όχι μόνο την έχουν/έχουμε συνηθίσει, αλλά έτσι και εκλείψει, πιθανότατα να απωλέσουν/απωλέσουμε την αίσθηση της όσφρησης.

Ίσως πάλι η εξοικείωσή τους με το "πήδημα" ενός ολόκληρου λαού, ολόκληρης Ελλάδας, να τους έχει καταστήσει ασυγκίνητους μπροστά στο πήδημα ολίγων πιτσιρικάδων και μάλιστα Μολδαβών.

Μπόχα....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου