Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Κι ενώ η μαριονέτα της "πρωτοδεύτερης φοράς αριστερά" καμώνεται τον πρωθυπουργό, τα σχέδια της νεοταξικής πλανητικής συμμορίας σε βάρος της Ελλάδας υλοποιούνται απρόσκοπτα.
Οι εξελίξεις στο "προσφυγικό" ραγδαίες, μετατρέπουν τη χώρα σε ένα θεσμοθετημένο ευρωπαϊκό "ανθρωπιστικό απόπατο" για τους πλέον άχρηστους και επικίνδυνους για την Ε.Ε. μετανάστες, αυτούς που οι αρχές της Γερμανίας π.χ. κατατάσσουν στους εν δυνάμει εγκληματίες ή τρομοκράτες. 
Και όλα αυτά υπό τους μανδύες της ευαισθησίας, του αντιρατσισμού και του ανθρωπισμού...

*Οι αποκαλύψεις για τα πάρε-δώσε του λαμπερού υπόκοσμου που μας κυβερνά διαχρονικά μέσα στο άδυτο της διαπλοκής, όπου καταβροχθίστηκαν και εξακολουθούν να καταβροχθίζονται δισεκατομύρια ευρώ, σε μια πατρίδα στενάζουσα και καθεύδουσα, δεν κατόρθωσε ακόμη να συνεγείρει και να οδηγήσει τον κόσμο σε ξεσηκωμό για την αποτίναξη της όζουσας αθλιοκρατίας.

*Μέσα σε αυτό το άκρως υγιεινό περιβάλλον, στη Πάρο πανηγυρίζουμε για την αύξηση κατά 12000 του αριθμού των επιβατών αεροπορικών πτήσεων και κανείς δεν δείχνει να προβληματίζεται για τα μείζονα ζητήματα του οικονομικού/τουριστικού μέλλοντος του τόπου, όπως είναι η αποδοτικότητα του τουριστικού μοντέλου, η ωφελιμότητα για το νησί και τους πολίτες του, η επάρκεια των πόρων σε βάθος χρόνου κ.α. 
Λες και η Πάρος δεν γνώρισε εποχές με τεράστιους αριθμούς επισκεπτών τα χρυσά χρόνια της ακτοπλοίας, όπου το λιμάνι της υπήρξε το δεύτερο σε κίνηση μετά από εκείνο του Πειραιά...

*Η αίσθηση του ΜΠΑΧΑΛΟΥ στο νησί το φετινό καλοκαίρι ήταν τόσο δυνατή, ώστε οι μόνοι που δεν το αντελήφθησαν ήταν οι πολιτικοί υπέυθυνοι!
Η εντύπωση που διαχέεται προς τα έξω, κυρίως προς τους επισκέπτες, είναι πως οι τοπικές αρχές μάλλον αντιλαμβάνονται το ρόλο τους ως μέλη ενός μεγάλου πολιτιστικού συλλόγου, όπου όλα τα εκτός εκδηλώσεων θέματα καθημερινότητας αφήνονται στον αυτόματο...  

*Και μια κι αναφέρθηκα σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Εξαιρετική η δουλειά που παρουσίασαν οι παριανοί μουσικοί της ομάδας του Αστέριου Ρήγα.
Άγγιξε την τελειότητα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου