Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Τα ψέματα τελείωσαν.
Καθένας από μας βρίσκεται αντιμέτωπος με την ιστορική του ευθύνη.
Κάθε πολίτης που θα προσέλθει στην κάλπη θα αποφασίσει όχι απλά για το ποια κυβέρνηση θα αναδειχθεί και ποια πολιτική θα εφαρμόσει, κάτι που συνέβαινε παλιά προ μνημονίων, αλλά αν θα εξακολουθήσει να υπάρχει Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
Η κυβερνητική συμμορία Σαμαρά, αφού υφάρπαξε την εξουσία με δόλιο τρόπο το 2012, πουλώντας τάχαμου αντιμνημονιακά οράματα και πατριωτικές κορώνες, εξαθλίωσε ακόμα περισσότερο την κοινωνία και ταπείνωσε μέχρι εξευτελισμού την πατρίδα μας.
Η φτώχεια και η ανεργία προσέλαβαν κατακλυσμιαίες διαστάσεις.
Οι εικόνες ντροπής -κόλαφος για την δήθεν ισχυρή και ακμαία Ελλάδα των αλητήριων νεοφιλελεύθερων εκσυγχρονιστών της περιόδου 1996-2009- με τις επιδρομές πεινασμένων Ελλήνων στα σκουπίδια, οι τραγικές τριτοκοσμικές συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία, η κατάρρευση της παιδείας, οι καθημερινές αυτοκτονίες απελπισμένων, όλα αυτά συνθέτουν ένα εφιαλτικό σκηνικό της χώρας εν έτη 2015, εντελώς αδιανόητο λίγα μόλις χρόνια πριν.
Στο όνομα της εξόφλησης του χρέους, ένα χρέος του οποίου η "ταυτότητα" είναι πλέον γνωστή παρά την ακατάσχετη μπαρουφολόγα προπαγάνδα, το ξεπούλημα γενικεύεται.
Αυτοί που κατέλυσαν το σύνταγμα, αυτοί που μετέτρεψαν τους 'Ελληνες από πολίτες υπερήφανης και ιστορικής χώρας σε παρίες και καρπαζομαζώχτρες της Γερμανοκρατίας, θέλουν την ψήφο μας για να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους και να δώσουν την χαριστική βολή στο τόπο.
Το επόμενο βήμα για αυτούς είναι η απόλυτη ισοπέδωση:
Θα κληθούμε να ζούμε οι μισθωτοί με 450 και οι συνταξιούχοι με 350 ευρώ, οι ελάχιστοι εναπομείναντες μικρομεσαίοι θα βιώσουν την εξαέρωσή τους και όλοι όσοι κατέχουν ατομική ιδιοκτησία θα αναγκαστούν να την εκποιήσουν, αν δεν προλάβουν οι τράπεζες να την ιδιοποιηθούν.
Ο τεράστιος πλούτος της Ελλάδας θα δοθεί αντί πινακίου φακής στο όνομα της εξόφλησης των δανειστών...
Η εθνική κυριαρχία θα δεχτεί το επόμενο καίριο πλήγμα με την μορφή της μετατροπής ολόκληρων περιοχών και περιφερειών της πατρίδας σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.
Όλα αυτά και άλλα πολλά θαυμάσια απεργάζονται οι κακούργοι "αναμορφωτές" που το τελευταίο διάστημα επιχειρούν να ξεγελάσουν τους πολίτες με εναλλαγές ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑΣ.
Στο χέρι μας πλέον είναι να τους σταματήσουμε.
Και να τους στείλουμε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου