Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Το κόλπο της "Τρομοκρατίας"

Το "κόλπο" με την τρομοκρατία είναι τόσο πολυχρησιμοποιημένο που άρχισε πλέον να βρωμάει.
Και χρησιμοποιώ τον όρο κόλπο ακριβώς για να καταδείξω την ολέθρια σχέση που συνδέει τρομοκράτες και "τρομοκρατούμενους".
Ίσως κάποιοι σκεφθούν πως η άποψη αυτή είναι κάπως τραβηγμένη.
Ωστόσο αν επαναφέρουμε στο μυαλό μνήμες 11ης Σεπτεμβρίου 2001, και τα όσα αυτής επακολούθησαν τα πράγματα απλοποιούνται και για τον πλέον διανοητικά καθυστερημένο παρατηρητή.
Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία στο όνομα της καταπολέμησης του νέου εχθρού -διαδόχου του κομμουνισμού- ολόκληρος συνασπισμός κρατών κήρυξε τον πόλεμο σε έναν άνθρωπο, ναι σε έναν άνθρωπο τον περιβόητο Μπιν Λάντεν...
Το πιο ξεκαρδιστικό στην όλη υπόθεση ήταν το γεγονός πως τόσο ο ίδιος ο αρχιτρομοκράτης όσο και το δίκτυό του στήθηκε, εκπαιδεύτηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους "τρομοκρατημένους"...
Κάπως ανάλογα εξελίχθηκαν στις μέρες μας τα πράγματα με τους "τζιχαντιστές" και κάθε λογής παρανοϊκές μαριονέτες που στρατολογούνται προθύμως και παίζουν στο σκοπό που υπαγορεύουν τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα των ισχυρών της γης.
Εκείνοι που στρατολογήθηκαν και υπηρέτησαν τα παιχνίδια τους σε Αφγανιστάν, Συρία, Παλαιστίνη, Ιράκ, Καύκασο, Λιβύη, "Αραβική ψευδοάνοιξη (αλήθεια θυμάστε  τι έγραφα τότε;), ξαφνικά μεταλλάχθηκαν από στρατιώτες της ελευθερίας σε αποβράσματα!
Πάλιωσε το κόλπο παληοκουφάλες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου