Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "Ε.Κ.Π.-ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"



Την Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του συνδυασμού «Ενιαία Κίνηση Πολιτών, Ενότητα για το Μέλλον» με θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του Μαΐου, την εξαγωγή συμπερασμάτων και τη συζήτηση για την περαιτέρω πορεία του συνδυασμού.


Η συζήτηση ξεκίνησε με τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης, κ. Χρήστου Βλαχογιάννη και στη συνέχεια τον λόγο πήραν τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού.
Όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν ότι ο συνδυασμός κινήθηκε καθ΄ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με ένα υψηλό επίπεδο πολιτισμού, κάτι που χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια την παράταξη, όπως επίσης ότι ένα από τα χαρακτηριστικά των εκλογών ήταν το έντονο κομματικό στοιχείο των υπόλοιπων παρατάξεων κάτι που συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος.
Η εκτίμηση του αποτελέσματος και τα συμπεράσματα που προκύπτουν, θα αναλυθούν εκτενέστερα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Το ζεστό - ενωτικό κλίμα κατά την διάρκεια της συνάντησης και η διάθεση όλων να συμμετέχουν, έδωσαν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι ο συνδυασμός οφείλει και θα συνεχίσει να είναι παρών, από τη θέση όμως της αντιπολίτευσης όπως ακριβώς όρισαν οι Παριανοί πολίτες.
Ο Δήμαρχος Πάρου και επικεφαλής της παράταξης, κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, τόνισε ότι η λειτουργία του Δήμου ως προς τα θέματα καθημερινότητας, και τα τρέχοντα ζητήματα θα εξακολουθήσει κανονικά μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, τα έργα που είναι σε εξέλιξη θα συνεχιστούν κανονικά και βέβαια οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα είναι στην διάθεση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου για την ενημέρωσή του σε όλα τα ζητήματα.
Δεσμευόμαστε ως μείζονα μειοψηφία να ασκήσουμε εποικοδομητική και καλόπιστη κριτική. Με διάθεση ελέγχου αλλά και συμπόρευσης, όποτε αυτή χρειαστεί, θα συμβάλουμε για τη συνέχιση της προόδου του νησιού μας. Μακριά από εμάς η στείρα και χωρίς αποτέλεσμα μικροπολιτική αντιπολιτευτική διάθεση και η δημιουργία εντυπώσεων.
Η παράταξή μας, όλα αυτά τα χρόνια, έχει αποδείξει ότι μοναδικός σκοπός ύπαρξής της αποτελεί το συμφέρον και η συνέχιση της ανάπτυξης της Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου