Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

4ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου



Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών, αθλητικών και περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Πάρου για το καλοκαίρι 2014, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. διοργανώνει σε συνεργασία με τον Αθλητικό Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου στις 21 Ιουνίου  τον  4ο Ποδηλατικό Γύρο Πάρου με την  συμμετοχή ποδηλατών  από όλη την Ελλάδα. 

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 17:30 από την πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους»  στην Παροικία και θα ακολουθηθεί  μια διαδρομή συνολικού μήκους 31χλμ περνώντας από Παροικία – Βουτάκο – Αλυκή – Αγκαιριά – Άσπρο Χωριό -  Δρυό – Λογαρά – Πίσω Λιβάδι – Μάρπησσα – Μάρμαρα – Πρόδρομο – Λεύκες – Κώστο – Νάουσα – Καμάρες και τερματισμό στο Λιμάνι Παροικίας.

Οι αθλητές θα πρέπει να καλύψουν την διαδρομή του αγώνα μέσα στο χρονικό όριο των  τριών ωρών. Στις 21:00 στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές  καθώς και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στην διεύθυνση www.poparou.gr μέχρι τις 16/6/2014 και ώρα 24:00.

Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και το κόστος συμμετοχής είναι 5,00€ το οποίο θα καταβάλλεται στην γραμματεία του αγώνα πριν την έναρξη του.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία EKO Ι. Σγαρδέλης & Σία Ε.Ε. στην μνήμη του Νικόλαου Σγαρδέλη. 



        Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. 
Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου