Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Διακήρυξη ίδρυσης εκλογικού συνδυασμού


Αντίπαρος 22 Ιανουαρίου 2014


Αγαπητές συμπολίτισσες, συμπολίτες, φίλοι και φίλες σε λίγους μήνες καλούμαστε όλοι μας υπεύθυνα να εκλέξουμε την νέα Δημοτική αρχή του νησιού μας. Η επόμενη Δημοτική μας αρχή θα πρέπει να διανύσει μια κρίσιμη πενταετία. Ο νέος Δήμος Αντιπάρου χρειάζεται όραμα και όρεξη για προσφορά και δουλειά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλα σφάλματα, οφείλουμε ενωμένοι να χαράξουμε μια νέα πορεία για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Με γνώμονα την δημοκρατία, την ισότητα και ισονομία και εφόδια το αίσθημα ευθύνης, την αγάπη για τον τόπο μας και τον σεβασμό σε όλους τους Αντιπαριώτες, ανακοινώνουμε ότι θα μετέχουμε στις επόμενες Δημοτικές εκλογές τον προσεχή Μάιο, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ με έμβλημα μας την ελιά. Με αρχηγό μας τον Φαρούπο Αναστάσιο του Δημητρίου θα ζητήσουμε (και δεν θα αγοράσουμε) την ψήφο σας, για να μας δώσετε την δύναμη να πάμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά, αυτό τον ευλογημένο τόπο που μας χάρισε ο Θεός και οι πρόγονοι μας. Ξεχνάμε τις κομματικές μας ταυτότητες και χωρίς ρουσφετολογίες θα βάλουμε τα θεμέλια για μια διαφορετική διακυβέρνηση βασισμένη στην ειλικρίνεια και την διαφάνεια σε όλες τις κινήσεις και εργασίες του Δήμου.

Είμαστε δημότες της Αντιπάρου, άνθρωποι της κοινωνίας και της εργασίας που αποδείξαμε και αποδεικνύουμε καθημερινά τι μπορούμε να πετύχουμε στο στίβο της ζωής. Δεν θα χρειαστεί να εξαργυρώσουμε κανένα γραμμάτιο από τους μηχανισμούς της εξουσίας.

Ο συνδυασμός μας βρίσκεται στο τελικό στάδιο στελέχωσης του από αξιόλογα άτομα της μικρής μας κοινωνίας. Είμαστε ανοιχτοί και φιλικοί σε τυχόν συνεργασίες, προτάσεις και παρατηρήσεις από όλους τους πολίτες του νησιού μας. Όλοι μαζί βρίσκοντας αυτά που μας ενώνουν, προχωράμε με θέληση και δυναμική. Στην προσπάθεια μας αυτή δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί ενωμένοι ανεξάρτητα από τις κομματικές και πολιτικές μας πεποιθήσεις δηλώνουμε πως πάνω από όλα είναι και θα είναι η Αντίπαρος.

Τον προσεχή Μάιο ενωμένοι, πρέπει και μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπία και όλοι μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο από ότι τον βρήκαμε. Σας χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους ενεργούς πολίτες και να είστε σίγουροι πως με ομόνοια και σύμπνοια θα ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές και θα δώσουμε μαζί, αυτό που οφείλουμε στον τόπο μας και στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου