Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...

*Δεν γνωρίζει τίποτα "για το φόνο" με το στικάκι ο πάλαι ποτέ τσάρος της οικονομίας...

*Δεν γνωρίζει που πήγαν τα λεφτά από την εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης ο ΟΑΕΔ.

*Δεν θυμάται κανείς από τους σημερινούς κυβερνώντες την "δέσμευση" για νοσοκομείο στη Πάρο, εντός διετίας μάλιστα, δηλαδή παραδομένο μέσα στο 2010 το πολύ-πολύ...

*Δεν θυμάται κανείς από τους ιθύνοντες ποιος έφταιξε για το ναυάγιο της ΕΑΣ Πάρου κι ας έγινε ντόρος παλαιότερα για τα αχυρένια έργα που έγιναν με ευθύνη της αντι-Αγροτικής τράπεζας κι ας έγινε σάλος για την τοκογλυφία σε βάρος των ανθρώπων του μόχθου...


Τελικά ή αυτοί που κυβερνάνε σερί μια σαρανταετία αυτό τον τόπο πάσχουν από αμνησία, ή εμείς είμαστε τόσο μαλάκες που τους καμαρώνουμε αντί να τους στείλουμε στον αγύριστο!
Η απάντηση δική σας!!!

 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Αριστοφάνη,
    επειδή με ξύνεις ή μάλλον γρατζουνάς τα παρελθοντικά απελπιστικά μου αγωνιστικά βιώματα!
    Έχουμε και λέμε:
    α) Όσον αφορά για τα του οίκου μας, παραμονές των δημοτικών εκλογών θυμίζω-για τους έχοντες λήθη ούτε καν αμνησία!- κάποιοι αποφάσισαν και έκαναν εξωτερικό προεκλογικό σοβάτισμα στο Κέντρο Υγείας μη βλέποντας τα προβλήματα στελέχωσης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ κατά το ΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ. Όταν οι τότε (2005-2009) υπάρχοντες ιατροί δεν ήταν ικανοί να κάνουν μια απλή υποδόρια έγχυση ΄γ σφαιρίνης με το αιτιολογικό, του πιθανού αλλεργικού σοκ σε ασθενή που είχε εθισθεί σε διαχρονική μηνιαία θεραπεία!Κάποιοι ΔΕΝ είχαν την πολιτική ενόραση των τοπικών προβλημάτων ή εθελοτυφλούσαν υποκριτικά στην σταδιακή γιγάντωση του προβλήματος του Κ.Υ ή λειτουργούσαν στην λογική του τοπικού φαίνεσθαι,θεαθήναι και δήθεν ?
    β) Όσον αφορά το υγειονομικό αεροσκάφος σήμερα "πετάνε" οι ασθενείς με καϊκολαδάδες που προσφέρουν "ανιδιοτελώς" μεταφορά στον δυνητικά ασθενή νησιώτη! Δεν στέκομαι σκοπίμως, στις δεσμεύσεις του νοσοκομείου μακέτας ένεκα του καιροσκοπισμού και ιδιοτέλειας του εκάστοτε τοπικού Γκρουεζα κομματάρχη κατά του Μαυρογυαλούρου το ανάγνωσμα!
    γ) για τις προμήθειες του Κ.Υ θέματα οικονομικής διαχείρισης τα ξέχασες
    δ) τα του λιμενικού ταμείου,επίσης?τώρα θα ΄ρθουν και τούρκοι διαβάζω για να βάλουν τάξη στις μαρίνες μας!
    Τέλος,
    γ) όσον αφορά σε εθνικό επίπεδο και το στικάκι, τώρα έγινε στην Προανακριτική CD!Και για όσους προσέχουν τι ακούν ή τι διαβάζουν όταν πιάσανε στην Κοζάνη την τρομοκρατική πιτσιρικαρία είχαν αποκρυπτογραφήσει σε νεκρό χρόνο 2 USB που βρήκαν στις γιάφκες τους..................τυχαίο, τροικανοί κυβερνώντες ομορφάντρεεεεεες μου!
    Και εμείς έχουμε πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου πλήρης αποβλάκωσης με απώλεια -ακόμη- και της στοιχειώδης λογικής σκέψης ή μάλλον περίσκεψης για να αποπροβατοποιηθούμε και να τους στείλουμε στον αγύριστο -όπως λές!- για την αναγέννηση καινούριου πολιτικού ήθους και όχι της διαχρονικής πολιτικής ανακύκλωσης!
    με εκτίμηση
    Δεκαγένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή