Τρίτη 22 Μαΐου 2012

EΡΑΝΙΣΜΑΤΑ..

*Με το ζόρι συνεδριάζουν Τοπικά συμβούλια και διοικητικά συμβούλια δημοτικών φορέων και οργανισμών.
Αιτία; Η μη προσέλευση μελών τους!!
Το έργο φυσικά δεν είναι καινούργιο. Τόχουμε ξαναδεί...
Το θέμα είναι γιατί κάποιοι άνθρωποι ζητάνε την ψήφο μας, όταν πολύ καλά γνωρίζουν πως ΔΕΝ θ' ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους;
Γιατί ξεποδαριάζονται να τρέχουν προεκλογικά για τα ψηφαλάκια και μετά... άφαντοι;
Βέβαια κάποιοι αρχικοπανατζήδες τυχαίνει να επιβραβεύονται από τους ψηφοφόρους για τις... επιδόσεις τους με μεγάλο αριθμό ψήφων. Αυτό όμως είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία...

*Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται. Επίσης δεν κρύβεται και το πολιτικό παιχνίδι που παίζουν κάποιοι "μαγκίτες κι αλανιάρηδες" μέσω των φορέων που "εκπροσωπούν"...
Το τι μαλακίες ακούσαμε και διαβάσαμε με αφορμή την κίνηση του δήμου να ασφαλίσει τους μαθητές δεν περιγράφεται...
Η αχαλίνωτη ευρηματικότητα των "ευαίσθητων συμπολιτών" μας έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τα ονοματεπώνυμα των μαθητών "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα"...
Συμπολίτες που μέχρι χθες εγκαλούσαν το δήμαρχο για απραξία, δηλαδή για άρνηση να μπουζουριάσει όσους γιατρούς χρειάζονται και να τους σύρει πισθάγκωνα δεμένους στο Κ.Υ. Πάρου...
Ας προφυλάξουν ως οφείλουν τα παιδιά τους από την έκθεση στους κινδύνους του διαδικτύου, όπου μέσω facebook, twitter και άλλων οδών φακελώνονται και παρακολουθούνται οι πάντες και τα πάντα κι ας αφήσουν τα κολπάκια!!!

*Για πρόστιμα ακούμε και πρόστιμα δεν βλέπουμε. Τα κλασικά σημεία απόρριψης πάσης φύσεως αντικειμένων αυτές τις μέρες βρίσκονται στις δόξες τους.
Δεν πρόλαβε να περάσει το συνεργείο που μάζεψε δεκάδες φορτηγά πεταμένα σκουπίδια και σε λίγα λεπτά ξαναξεφύτρωσαν, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κλαδέματα και άλλα υλικά που συνθέτουν τον πίνακα της καραγυφτιάς μας...

*Η εγχώρια διαπλοκή έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια μπροστά στο διαφαινόμενο κίνδυνο να βρεθεί στην κυβερνητική εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι οι εθισμένοι στην ξενοδουλεία πολιτικοί της καρπαζιάς, εξανίστανται γιατί ο Τσίπρας "βγάζει γλώσσα" στους Ευρωπαίους "εταίρους" μας!!
Μαθημένοι όπως είναι να παίρνουν εντολές από τις ξένες πρεσβείες και να χτυπάνε προσοχές ακόμη και στους θυρωρούς του Λευκού Οίκου, κατανοούμε το θυμό τους.
Παράδοση διακοσίων ετών (θυμηθείτε τα φιλογαλλικά, φιλοαγγλικά, φιλορωσικά, φιλογερμανικά, φιλοαμερικάνικα, κλπ κόμματα) δύσκολα ξεπερνιέται κι εμείς ως λαός σεβόμαστε τις παραδόσεις...
Ειδικότερα οι γαλαζοπράσινοι πολιτικοί μας, που ξεπουλάνε τη χώρα χωρίς πολλή πολλή σκέψη και χωρίς ενοχές. Και ζητάνε και τα ρέστα από πάνω. ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

*Θα έχετε ασφαλώς παρατηρήσει τώρα τελευταία την συχνότατη εμφάνιση όλων των "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ παλιών και νέων, στα χουντοκάναλα της απροκάλυπτης διαπλοκής.
Και ποιός δεν έχει παρελάσει: Χρυσοχοίδης, Μάνος, Λυκουρέντζος, Φλωρίδης και άλλοι πολλοί.
Ο πλέον προκλητικός όλων είναι ο πολύς κ.Παπαθανασίου, ναι-ναι ο τελευταίος υπουργός οικονομίας του Καραμανλή, που τάκανε πιο σκατά κι από τον Αλογοσκούφη (διπλασίασαν το χρέος) κι έχει τα μούτρα και επανεμφανίζεται και κουνάει προκλητικότατα και το δάκτυλο στους (κατά προτίμηση συριζαίους) συνομιλητές του.
Αντί να φιλοξενούνται στο "φυσικό τους χώρο". δηλαδή στο πεντάστερο του Κορυδαλλού και να παίζουν πασιέντζες με τον Άκη, κάθε τρεις και λίγο στο γυαλί για νουθεσίες στους πολίτες τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

*Αφήσαμε τελευταίο το γάμο (σκοπιμότητας) της χρονιάς: την επάνοδο Ντόρας στη ΝΔ.
Η ΞΥΝΙΛΑ στα πρόσωπα Αντωνάκη και Θεοδώρας προδίδει και το ποιόν των ανθρώπων!!
Ούτε να κοιταχτούν κατάματα δεν αντέχουν οι μέχρι λίγες ώρες πριν ανελέητοι εχθροί, έστω για τις ανάγκες του φαίνεσθαι των ΜΜΕ!
Αλήθεια ρε Βρούτση πόσες ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ έχει η ΝΔ τις μέτρησες ή δεν κάνεις καν το κόπο γιατί θα χασεις το λογαριασμό; 

2 σχόλια:

  1. AYTOΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ένωση γονέων κ μερικά μέλη συλλόγων που αντιδρούν στην ασφάλιση των παιδιών καλά θα κάνουν να σταματήσουν τον αισχρό συνδικαλισμό που κάνουν σε βάρος τους.Η άρνησή τους ακόμα κ να μοιράσουν τις αιτήσεις μόνο ερωτηματικά γεννάει άσε που παραπέμπει κ σε άλλες εποχές.Θέλω να μου απαντήσει κάποιος από τους κυρίους αυτούς ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζουν αυτοί για το παιδί μου κ για μένα. Διότι στερώντας μου την ενημέρωση αυτό κάνουν.Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι εκπροσωπούν.Ελπίζω μόνο να μην διοργανώσουν άλλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υγεία κ την παιδεία γιατί μόνο γραφικοί κ γελοίοι θα γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή