Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ

 Μέσα στον καταιγισμό "πληροφόρησης" που δεχόμαστε σε καθημερινή βάση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αληθές και τι ψευδές, κάθε φορά που ανακοινώνεται κάτι σχετικό με την "πανδημία".

Ένα κραυγαλέο παράδειγμα "πονηρής" παρα-πληροφόρησης είναι η προβολή του εμβολιασμού ως εργαλείο εξασφάλισης ελευθερίας για τους πολίτες όλου του κόσμου.

Μάλιστα συνδέουν άμεσα τον εμβολιασμό με τα πιστοποιητικά που θα δίνουν το δικαίωμα της απρόσκοπτης μετακίνησης τουριστών από και προς κάθε "τουριστικό προορισμό"!

Ποδοπατώντας τα όποια ψήγματα σοβαροφάνειας τους έχουν απομείνει, καταργούν μια βασική παραδοχή σε σχέση με τον εμβολιασμό: Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει το περιβάλλον του εμβολιασμένου, αλλά μόνο τον ίδιο (όσο τον προστατεύει τέλος πάντων...).

Στα απλά Ελληνικά, αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που θα εμβολιαστείς δεν σημαίνει πως παύεις να είσαι φορέας του ιού.

Απλά εξασφαλίζεις σ' ένα ποσοστό που κυμαίνεται από 60-95% την αποτροπή εκδήλωσης της νόσου.

Ελαττώνεις τις πιθανότητες ν' αρρωστήσεις εσύ (κι όχι οι γύρω σου) ο εμβολιασμένος κοντολογίς.

Κι όμως αυτή η κραυγαλέα "προσαρμογή" της κρατούσας ιατρικής στις εξουσιαστικές και άλλες ανάγκες του συστήματος, ουδόλως απασχόλησε τους λαμπρούς αστέρες της διατεταγμένης δημοσιοκαφρίλας, έστω υπό μορφήν ερωτήσεων προς τους αρμοδίους.

Η δουλειά να γίνεται...

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου