Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Η ΓΑΡΓΑΡΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Στην ανακοίνωση της "Λ.Συσπείρωσης" απάντησε με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχος σήμερα.

Ανεξάρτητα από την άποψη που μπορεί να σχηματίσει κανείς αναφορικά με τις δύο ανακοινώσεις και το ποιος έχει δίκιο στα επίμαχα ζητήματα, αυτό που είναι όχι απλά εμφανές αλλά κραυγαλέο, είναι η αποσιώπηση της τελευταίας από τις αιτιάσεις της παράταξης Ροκονίδα, η οποία θίγει το χρόνιο θέμα διασπάθισης δημοτικού χρήματος μέσω της συμμετοχής του δήμου Πάρου σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

Και όσο κι αν επιχειρεί ο Μάρκος να υποβαθμίσει και να κάνει "γαργάρα" το Θέμα δια της αποσιώπησης, η απαράδεκτη κατάσταση που υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια με τους τουρίστες της επιτροπής τουρισμού αποτελεί όνειδος για το νησί.

Άλλωστε κι ο ίδιος παλαιότερα καταδίκαζε (τα ηρωικά χρόνια της ΕΔΚΠ Πάρου να του θυμίσω) την χρηματοδότηση επαγγελματικών ταξιδιών και ταξιδιών αναψυχής με δημοτικό χρήμα διαφόρων "ειδικών" επί των τουριστικών θεμάτων.

Υπήρξε (του θυμίζω) στέλεχος της παράταξης που υποστήριζε πως η μανιέρα αυτή δεν εξυπηρετούσε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από την προσπάθεια προσεταιρισμού πολιτικών φίλων και συμμάχων.

Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα και η ΑΣΚΟΠΗ* δαπάνη όχι μόνο δεν μειώνεται, αντίθετα ολοένα και διευρύνεται, είναι κάτι που καλείται να μας απαντήσει ο ίδιος.

 

*Για το άσκοπο της δαπάνης έχω εξαντλητικά αναλύσει το θέμα σε αλλεπάλληλες αναρτήσεις μου κι έχω διεξοδικά αναφερθεί και σε σχετικές συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου