Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ...



Ποτέ δεν έκρυψα την αντίθεσή μου απέναντι σε όλα αυτά τα μπουμπούκια που καμώνονται τους πολέμιους του κατεστημένου και συναγελάζονται σε διάφορες "συλλογικότητες" της κακιάς ώρας, κραδαίνοντας την σημαία του αντιεξουσιασμού.
Κι αυτό γιατί διαχρονικά η ύπαρξή τους συνδέεται με κάθε είδους προβοκάτσια, αντικοινωνική συμπεριφορά και διαλυτική επενέργεια σε όποια κινήματα κατάφεραν να εισχωρήσουν.
Κι αν κάποτε τα γρουπούσκουλα της "επαναστατικής" αλητείας, οι σπείρες κι οι "συσπειρώσεις" του ψευδοαναρχισμού ήταν απλώς καθοδηγούμενοι από παρακρατικούς μηχανισμούς και κρατικές μυστικές υπηρεσίες, στην εποχή μας σημειώθηκε μια σημαντική διαφοροποίηση.
Τελούν υπό την υψηλή εποπτεία και την συνακόλουθα αναγκαία χρηματοδότηση των εξουσιαστών της παγκοσμιοποίησης.
Γι αυτό στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κοπρίτες και γυρολόγοι, επαγγελματίες- ανεπάγγελτοι που περιφέρονται σε συγκεκριμένα στέκια σε γκετοποιημένες περιοχές παριστάνοντας τους προφήτες μιας άλλης κοινωνικής πρότασης.
Κι ενώ "παλεύουν" για το "δικαίωμα" του κάθε μετανάστη στην πολιτισμική του έκφραση(;;) στη χώρα μας(!) την ίδια ώρα και με κάθε μέσο προσβάλλουν τα ιερά και τα όσια του Ελληνικού πολιτισμού.
Η παραπάνω φωτογραφία είναι ένα ακόμα τεκμήριο της πολυπολιτισμικής πρότασης που αγωνίζονται να επιβάλλουν στην Ελληνική κοινωνία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου