Translate

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

KAΖΑΜΙΑΣ 2013

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

 Με δυναμικές κινητοποιήσεις για τα προβλήματα υγείας στο νησί, ξεκινά η νέα χρονιά.
Η μόνη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες, είναι ότι πλέον ως τόπος συγκέντρωσης των διαμαρτυρομένων πολιτών δεν θα είναι πλατείες ή κεντρικοί δρόμοι, αλλά οι καφετέριες της Παροικίας!

Εξίσου δυναμικά ξεκινούν κι οι ενδιαφερόμενοι-προαλειφόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι για τις εκλογές του '14.
Κρατώντας πεισματικά τις παραδόσεις, δεν υπάρχει κοινωνικό γεγονός (γάμοι,βαφτίσια,κηδείες,μνημόσυνα κλπ) στο οποίο να μην παρευρίσκονται
Φήμες μάλιστα φέρουν έναν εξ αυτών- γνωστό για τις "ιδιαίτερες" σχέσεις του με το "ράσο" να μετακομίζει σε κελί της Εκατονταπυλιανής. Σε ερώτηση που του υπέβαλε συνεργάτης της στήλης απάντησε πως το έκανε "για να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων"...

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την ακτοπλοΐα. 
Ανακοινώνεται πως από τις αρχές Φεβρουαρίου θα πυκνώσουν τα εβδομαδιαία δρομολόγια Πάρος-Πειραιάς και από δύο θα γίνουν τρία κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Χιονοπτώσεις διαρκείας αρκετών ωρών κάνουν το νησί να θυμίζει χιονοδρομικό κέντρο.
Το γεγονός αυτό ωθεί την Τουριστική Επιτροπή μετά από μεγάλο προβληματισμό και συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων, σε αλλαγή πλεύσης όσον αφορά την προβολή του νησιού.
Στόχος πλέον, μετά και τις φοβερές επιτυχίες των προηγούμενων ετών, είναι  να γίνει η Πάρος προορισμός για χειμερινό τουρισμό και ανάλογα καταστρώνεται  το διαφημιστικό πλάνο. 
Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής και για την περαιτέρω προώθησή της προτείνεται και η αδελφοποίηση με το Σαμονί...

Πρόταση εξαγοράς του Α.Ο. Πάρου -με αντίτιμο σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή τα 30 εκατομύρια ευρώ- εκ μέρους του πρίγκηπα ΑLI  QETRISALI κομίζει ο γνωστός κ.Τσάκας στη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου.
Να μελετήσει την πρόταση δεσμεύεται ο πρόεδρος και επιφυλλάσσεται για το μέλλον.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

 Νέα σκληρά μέτρα εξαγγέλλει η κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει τη δόση των 18δις ευρώ που απαιτούνται προκειμένου να μην ξεχρεωθεί η χώρα ούτε στη δευτέρα παρουσία.
Καταργείται η αργία του Σαββάτου στο δημόσιο. 
Καθορίζεται ως ανώτατος μισθός στο δημόσιο τα 387 ευρώ, τα 289 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα  και  ανώτατο ποσό στις συντάξεις (αδιακρίτως) τα 188,35 ευρώ.
Αναπροσαρμόζονται τα συνταξιοδοτικά ηλικιακά όρια από τα 67 στα 72,5 χρόνια για τους άνδρες, από τα 60 στα 68 για τις γυναίκες, καθιερώνεται  δε -μετά από εισήγηση Γρηγ.Βαλλιανάτου- ειδικό όριο συνταξιοδότησης για τους Γκέϊ τα 85...

Ο Κουβέλης πανηγυρίζει έξαλλα τη νέα επιτυχία της συγκυβέρνησης να κρατήσει τη χώρα εντός του ευρώ... 

Στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων που διενεργεί το υπουργείο παιδείας με στόχο την εξοικονόμηση πόρων, καταργούνται τα δημοτικά σχολεία Μάρπισσας-Μαρμάρων, Λευκών-Κώστου και Αγγαιριάς.
Οι μαθητές των παραπάνω σχολείων εγγράφονται υποχρεωτικά στο δημοτικό σχολείο Χώρας Νάξου, λόγω αδυναμίας των αντίστοιχων  Παροικίας και Νάουσας να τα δεχθούν. 

Καταφθάνει στο νησί παιδίατρος και τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής από τους κατοίκους.
Δυστυχώς όμως γίνεται σύντομα γνωστό πως η διάρκεια της θητείας του στο Κ.Υ. δεν θα υπερβεί τους δύο μήνες...

Αρνητική η απάντηση της διοίκησης του Α.Ο. Πάρου στον Σαουδάραβα πρίγκηπα, λόγω χαμηλού ύψους της προσφοράς. ΜΑΡΤΙΟΣ

 Επισκέπτεται το νησί ο βουλευτής και υπουργός Ι.Βρούτσης συνοδευόμενος από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, ένα λόχο πεζικού, και άνδρες της μονάδας υποβρύχιων καταστροφών (Ο.Υ.Κ.).
Σε ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιείται σε γνωστό ουζερί της Νάουσας, εξαγγέλλει νέο πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας - η οποία έχει ήδη φτάσει στο ύψος ρεκόρ του 36%!- με την κωδική ονομασία "Παπάρες και παπαριές 2013-2016", το οποίο θα αρχίσει να εφαρμόζεται πιλοτικά από τη νησιωτική περιφέρεια.

Αναλαμβάνει την εφημερίδα τα "Νέα της Πάρου" ο Ν.Ραγκούσης-Λαουτάρης με αρχισυντάκτη τον Ι.Μαριάνο, ενώ ταυτόχρονα σταματάει η έκδοση των εφημερίδων "Φωνή της Πάρου"και "Παριανή Ενημέρωση".

Κλείνουν οριστικά οι παιδικοί σταθμοί του νησιού κατόπιν εντολής του υπουργείου Εσωτερικών και Ηλεκτρονικού Φακελώματος  (ΥΠΕΗΦ) και του υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Κοροϊδίας (ΥΠΠΔΒΚ).
Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο που δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ η κίνηση αυτή θεωρήθηκε αναγκαία προκειμένου να επανασυσφιγθούν οι σχέσεις γονέων-παιδιών...

Επίσκεψη του Γερμανού υφυπουργού Φούχτελ στο νησί και οι φήμες περί κατάργησης του δήμου Πάρου οργιάζουν.
Κατηγορηματική  διάψευση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που τις απέδωσε σε κακοήθειες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Σχέδιο νόμου καταθέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή, όπου μεταξύ άλλων εισηγείται την κατάργηση της  ατομικής ιδιοκτησίας των Ελλήνων πολιτών ως αντιβαίνουσα στον συνταγματικό χάρτη της χώρας. 
Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρεί στο MEGA δηλώνει:"στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, να κτυπήσουμε στη ρίζα  το καθεστώς των ταξικών διακρίσεων και να εμπεδώσουμε νοοτροπία σεβασμού του Νόμου και της Τάξης". ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Πλούσιος σε γεγονότα τοπικού ενδιαφέροντος ο μήνας αυτός, αρχής γενομένης από την πρωτομηνιά όπου μεταξύ άλλων
1)Επανεκδίδεται η εφημερίδα "Φωνή της Πάρου" υπό την διεύθυνση του Κ.Δραγάτη και αρχισυνταξία Κ.Αργουζή.

2)Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος γνωστοποιεί σε δελτίο τύπου ο Η.Κουντρομιχάλης.

 3)Αιφνίδια διακοπή των εργασιών κατασκευής του νέου αερολιμένα, λόγω εντοπισμού αρχαιολογικών ευρημάτων.
 Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους Παριανούς, οι οποίοι βλέπουν να ματαιώνεται ένα έργο πνοής, η Αρχαιολογική υπηρεσία εκδίδει ενημερωτικό δελτίο στο οποίο δεσμεύεται να τρέξει γρήγορα τις διαδικασίες, έτσι ώστε μέσα σε 50 χρόνια το αργότερο να ξαναρχίσουν οι εργασίες...

 4)Εγκαινιάζει τα γραφεία της στο νησί η "Χρυσή Αυγή",υποσχόμενη εντυπωσιακές πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον.

Συγχωνεύεται η εορτή του Πάσχα με αυτή της Πρωτομαγιάς, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για την αποπληρωμή της πέμπτης δόσης του έκτου δανείου, όπως προβλέπεται στο τέταρτο Μνημόνιο...

Τον ελαφρύ τραυματισμό 3 ατόμων προκάλεσε έκρηξη κροτίδας το βράδυ της Αναστάσεως στον περίβολο του ναού της Εκατονταπυλιανής, προκαλώντας θύελλα δηλώσεων και αντιδηλώσεων πολιτικών στελεχών στην Αθήνα.
Σε περιθωριακή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε το συμβάν ο υπουργός Δημόσιας Αταξίας κ. Δένδιας.

Με νέα ενισχυμένη προσφορά επανέρχεται ο Βλ. Τσάκας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του Α.Ο. Πάρου. Σύμφωνα με το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, ακούγεται το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ συν τις μεταγραφές τριών ποδοσφαιριστών από την Πρέμιερ-Λιγκ!!
ΜΑΙΟΣ

Επιχειρείται εκ νέου η ανασύσταση των τοπικών κομματικών οργανώσεων, με πενιχρά ωστόσο αποτελέσματα, αφού ελάχιστοι είναι εκείνοι που ανταποκρίνονται θετικά.
Πρωτοπόρος, ωστόσο, η Ν.Δ. η οποία προχωράει σε δημοσίευση σχετικών αγγελιών στον τοπικό τύπο καθώς κι εκπομπές ραδιοτηλεοπτικών σποτ.

Σε μια λαμπρή από κάθε άποψη τελετή εγκαινιάζεται το Πρότυπο Παραθεριστικό Κέντρο Αλλοδαπών, το οποίο κατασκευάστηκε με πόρους και -το κυριότερο- εθελοντική προσωπική εργασία  μελών και φίλων της τοπικής "Χρυσής Αυγής".
Οι πρώτοι τυχεροί που θα φιλοξενηθούν, είναι 120 Πακιστανοί,κάτοικοι Αγ.Παντελεήμονα, οι οποίοι ταξίδεψαν με εισιτήριο διακεκριμένης θέσης  Χάι-Σπηντ, προσφορά κι αυτό του κόμματος...

Καταργούνται οι εξετάσεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε μια προσπάθεια να εξοικονομηθούν πόροι για την αποπληρωμή της έβδομης δόσης του τέταρτου δανείου, όπως προβλέπει η δανειακή σύμβαση του τρίτου Μνημονίου.

"Τα περί αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι καθαρά δημοσιογραφικά σενάρια" δηλώνει έξαλλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο πρες-ρουμ

Αλλάζει εκ νέου το συνταξιοδοτικό καθεστώς.
Καθορίζεται ενιαίο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης για άνδρες, γυναίκες και γκέι το 86ο έτος.
Έξαλλοι πανηγυρισμοί Κουβέλη για την αποτροπή εξόδου της χώρας από το ευρώ...ΙΟΥΝΙΟΣ

Ανακατατάξεις και πάλι στον εκδοτικό χώρο της Πάρου.
Η εφημερίδα τα "Νέα της Πάρου" περνάει στην κυριότητα του Κ.Αργουζή με αρχισυντάκτη τον Δ.Μπελέγρη, η εφημερίδα "Φωνή της Πάρου" τίθεται υπό την διεύθυνση του Ι.Μαριάνου με αρχισυντάκτη τον Χ.Μαλινδρέτο, και η "Παριανή Ενημέρωση" στους Ν.Ραγκούση-Λαουτάρη(εκδότης-διευθυντής)και Κ.Δραγάτη (αρχισυντάκτης).

"Μετακινούμε υπαλλήλους που δεν είχαν αξιολογηθεί από υπηρεσίες υπερστελεχωμένες προς υπηρεσίες που αντιμετωπίζουν επιτακτικές λειτουργικές ανάγκες σε προσωπικό, όπως ασφαλιστικά ταμεία, σε νοσοκομεία, στην τοπική αυτοδιοίκηση" δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Απορρύθμισης κ.Α.Μανιτάκης και το έκανε πράξη μεταθέτοντας 8 (οκτώ) αγροφύλακες από την Κάρπαθο στο Κ.Υ. Πάρου, προκειμένου να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που παρατηρήθηκαν σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό...

Ανακοινώνονται αυξήσεις της τάξης του 365% στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Σε ιδιώτες θα παραχωρηθεί η εκμετάλλευση των απορριμάτων σύμφωνα με κατεπείγουσα εντολή του υπουργείου Εσωτερικών, που απεστάλη στους ΟΤΑ ολόκληρης της χώρας.
Για το σκοπό αυτό θα διενεργηθούν κατά τόπους διαγωνισμοί με κλειστές προσφορές, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όσοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
α) Ασκούν το επάγγελμα του εθνικού εργολάβου
β)Διαθέτουν τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας
γ) Είναι εκδότες μιας τουλάχιστον καθημερινής εφημερίδας
Δ)Το όνομά τους αρχίζει από Μπ.. και τελειώνει σε ...ας.
Ελάχιστο ποσό προσφοράς-συμμετοχής τα 1.000 ευρώ ανά Δήμο...

Αρνητική εκ νέου η απάντηση Α.Ο. Πάρου στον πρίγκηπα.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η διοίκηση της ομάδας για να ενημερωθεί επίσημα ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε: "Ας ψάξει αλλού για κορόιδα ο κ.Τσάκας. Η ομάδα δεν ξεπουλιέται έναντι πινακίου φακής"!!!ΙΟΥΛΙΟΣ

Καταργείται ο Δήμος Πάρου!!
Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών κ Αβραμόπουλος  παρουσία του Γερμανού υφυπουργού κ.Φούχτελ ανακοινώνει την απόφαση της τρόικας να προσαρτηθεί ο Δήμος μας στο κρατίδιο της Βάδης-Βαϊτεμβέργης, προκειμένου να ελαφρυνθεί το χρέος της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου προς το Γερμανικό δημόσιο κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες και από 859% να πέσει στο 839% και να γίνει βιώσιμο για τις επόμενες 72 ώρες...

Νέα νομοθετική παρέμβαση Βενιζέλου με στόχο αυτή τη φορά την Ελληνική οικογένεια.
Συγκεκριμένα με σχέδιο νόμου που κατέθεσε στη Βουλή, εισηγείται την υποχρεωτική στείρωση του ανδρικού πληθυσμού από 22 έως 58 ετών, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της υπεργεννητικότητας στη χώρα, φαινόμενο που στοιχίζει σύμφωνα με σχετική επισυναπτόμενη μελέτη 245 επιπλέον εκατομμύρια ευρώ στον προϋπολογισμό και προκαλεί εκνευρισμό στους εκπροσώπους των δανειστών.
"Αν δεν δράσουμε αποφασιστικά ΤΩΡΑ δεν θα υπάρξει ΑΥΡΙΟ γι αυτόν εδώ τον τόπο" δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΜΕGA ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!!
 Τρελό πανηγύρι από Κουβέλη και ΔΗΜΑΡ για την σωτηρία της χώρας και την παραμονή της στο ευρώ!

Σε ιδιώτες περιέρχεται  και η εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων.
Οι προϋποθέσεις για συμμετοχή σε διαγωνισμούς αναδοχής του έργου είναι ταυτόσημες μες τις αντίστοιχες των απορριμμάτων.
Κατάληψη στο γραφεία της ΔΕΥΑΠ πραγματοποιεί ο  Φραγκούλης ζωσμένος με εκρηκτικά,  αρνούμενος τα συμμορφωθεί με τα νέα μέτρα.
"Μόνο νεκρός θα φύγω από δω μέσα", γράφει στο πανώ που αναρτά στη μετώπη του κτιρίου.
 
Στο 40% εκτινάσσεται η ανεργία σύμφωνα με το υπουργείο Διαρκούς Ανεργίας.ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ακυρώνεται η συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων στον φετινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε μια προσπάθεια να περιοριστούν δραστικά τα έξοδα μετακίνησης πολιτικών στελεχών.
Καταργείται επίσης και η αργία της 15ης Αυγούστου σε δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες.
"Δεν είναι δυνατόν να χαλαρώσουμε τώρα που έρχεται η ανάπτυξη" δηλώνει περιχαρής ο πρωθυπουργός μετά την εκταμίευση της 2ης δόσης του πρώτου δανείου του έκτου Μνημονίου...

Απόσυρση (αναγκαστικά λόγω των εξελίξεων) των υποψηφιοτήτων τους για τον (πρώην) Δήμο Πάρου ανακοινώνουν όσοι τις είχαν δημόσια καταθέσει, πλην Κουντρομιχάλη.
"Έφτασε η ώρα για ριζικές αλλαγές στο νησί κι εγώ είμαι αυτός που θα τις επιχειρήσει" αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου.

Συγχωνεύονται τα δημοτικά σχολεία Παροικίας και Νάουσας με στόχο τον δραστικό περιορισμό των δαπανών για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο νησί.
Το πρόβλημα που προέκυψε με τους μαθητές που περισσεύουν, λύνεται με την άμεση προαγωγή τους στην Β΄ τάξη του Γυμνασίου.

Έργα ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την ερχόμενη εκατονταετία το Λιμενικό Ταμείο, σύμφωνα με φυλλάδιο για τα υπό μελέτη έργα που κυκλοφόρησε.
"Το καλό πράγμα αργεί να γίνει" δήλωσε ο πρόεδρος του φορέα στο περιοδικό "Ντι Ντοϋτσε Πάρος Βέλε" εκφράζοντας την ευχή να επιδείξουν οι πολίτες την απαιτούμενη υπομονή και καρτερικότητα...

Ξεπέρασε το ψυχολογικό φράγμα του 50% η επίσημα καταγεγραμμένη ανεργία.

Ο κυρ-Φώτης ακόμα πανηγυρίζει τις κυβερνητικές επιτυχίες...


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Κλείνουν προσωρινά για φέτος όλα τα σχολεία  με απόφαση της τρόικας που έκρινε τη λειτουργία τους ασύμφορη για τους δανειστές.
Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσουν οριστικά, υπό τη μορφή που λειτουργούσαν έως σήμερα τουλάχιστον και να δίνεται η δυνατότητα μέσω κλήρωσης σ' ένα ποσοστό 10% των νέων να εγγράφονται σε Γερμανικά αντίστοιχων βαθμίδων.

Κέντρο SPA για Αφρικανούς λαθρομετανάστες εγκαινιάζει η "Χρυσή Αυγή" στο νησί και το γεγονός προβάλλεται από όλα τα διεθνή ΜΜΕ!
 
Στο ύψος ρεκόρ του 60,4% σκαρφαλώνει η ανεργία, με την ηγεσία του υπουργείου Διαρκούς Ανεργίας να δηλώνει αισιόδοξη, ότι λόγω της καταβολής της επόμενης δόσης των 42 δις ευρώ (εκ των οποίων  τα 41.872.000.000 θα πάνε σε τοκοχρεολύσια και οι 128 χιλιάδες θα πάνε στην πραγματική οικονομία) θα έρθει η ανάπτυξη και θα δημιουργηθούν 250 νέες θέσεις εργασίας.

 
Την πόρτα του "Νηρέα" κτυπάει αυτή τη φορά ο Β.Τσάκας με προσφορά που αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ και μεταγραφές πέντε ποδοσφαιριστών από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αντεγκλήσεις η απάντηση είναι τελεσίδικα αρνητική!
 
Καταργείται η δωρεάν πρόσβαση στις παραλίες του νησιού, έπειτα από απόφαση του δημάρχου της Βάδης-Βαϊτεμβέργης από την επόμενη καλοκαιρινή σαιζόν.
Σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης που βρίσκεται ακόμα στη γραμματεία του πρώην "Ξενία"- πρώην "Δήμου Πάρου", καθιερώνεται το μέτρο της χρονοχρέωσης για τους λουόμενους με ειδικές κάρτες που θα πωλούνται στα περίπτερα και στις τράπεζες.
 
 
 
 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
 
Ανακοινώνεται αιφνιδιαστικά η εξαγορά της ομάδας του "Αστέρα" Μαρμάρων από τον Σαουδάραβα πρίγκηπα έναντι του ποσού των 85 εκατομμυρίων ευρώ.
Ανακοινώνεται επίσης η πρόσληψη του Μουρίνιο ως προπονητή με συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια.
Ταυτόχρονα δημοσιοποιούνται τα ονόματα των 9 ποδοσφαιριστών που θα μεταγραφούν από ομάδες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
 
Η Ανεργία αγγίζει τα επίπεδα του 90%, με την κυβέρνηση να παραμένει ψύχραιμη και σε αναμονή της ανάπτυξης...
 
Συγχωνεύονται οι τρεις τοπικές εφημερίδες, δημιουργώντας ένα νέο δημοσιογραφικό κολοσσό με ένα νέο έντυπο. Το νέο φύλλο ονομάζεται "Τρεις κι ο Κούκος" και εκδίδεται καθημερινά.
 
Αρχίζουν χιονοπτώσεις που φέρνουν χαμόγελα στους τουριστικούς επιχειρηματίες ενόψει της επερχόμενης χειμερινής τουριστικής σαιζόν...
 
Καταργείται το γραφείο του ΙΚΑ Πάρου. Στο εξής οι ενδιαφερόμενοι για τις υποχρεώσεις τους θα απευθύνονται στα αντίστοιχα γραφεία της Πάτρας.
Κλείνει επίσης και το γραφείο του ΟΑΕΔ Πάρου, λόγω κατάργησης της εν λόγω υπηρεσίας από την τρόικα.

Καταργείται ο θεσμός των συντάξεων, λόγω κατάρρευσης του ασφαλιστικού συστήματος.
Καθιερώνεται ο θεσμός της δια βίου εργασίας, με την υποχρέωση της πολιτείας να τελεί την εξόδιο ακολουθία του θανόντος εργαζόμενου δημοσία δαπάνη.

Σε κατάσταση αμόκ και ξεβράκωτος εξέρχεται από το Μαξίμου ο Κουβέλης πανηγυρίζοντας την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη...
 
 
 
 
ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΚΑΤΑ 16,666% ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!
ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
 
 
 
 
 
 
ΚΑΙ   ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!

 

 


 

  
 

 3 σχόλια:

 1. Εξαιρετικος αλλη μια φορα.Καλη χρονια.
  ΥΓ Ειμααι κλεισμενος σπιτι τρεις μερες τωρα γιατι το λιμεναρχειο, οπως εσπευσε να προλαβει και "εγκυρο"μπλογκ του νησιου προειδοποιησαν για κακοκαιρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εξαιρετικός για τρίτη χρονιά!χρόνια πολλά,καλή χρονιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ καλός καζαμίας Αρίστο θα συμφωνήσω με τους φίλους ενοχλητική ερώτηση γιατί τάχεις φορτώσει στο κόκορα εδώ και κάτι φεγγάρια?ελάχιστα γράφεις,λιγότερα ανεβάζεις,κάτι παίζει και μας το κρύβεις.βαριά η καλογερική ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή