Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Συνταγή Σαμαρά για ένα κόμμα του μέλλοντος

Λοιπόν...βάζουμε λίγο Κιλτίδη ο οποίος ήταν στη ΝΔ, αλλά μας παράτησε για να πάει στη Ντόρα, την οποία παράτησε για να πάει στον ΛΑΟΣ, τον οποίο παράτησε για να έρθει σ' εμάς, βάζουμε λίγο Βελόπουλο, Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρη οι οποίοι παράτησαν τον Καρατζαφέρη ο οποίος κάποτε είχε παρατήσει τη ΝΔ για να κάνει το ΛΑΟΣ, βάζουμε λίγο Ψωμιάδη ο οποίος παραλίγο να κάνει δικό του κόμμα και να μας παρατήσει, αλλά δεν το έκανε γιατί τον παράτησε ο λαός του, βάζουμε λίγη Ντόρα η οποία μας παράτησε γιατί εμείς λέγαμε "ΟΧΙ" στο Μνημόνιο ενώ αυτή έλεγε "ΝΑΙ" και φέρνει μαζί της τους βουλευτές που μας παράτησαν επειδή αυτοί έλεγαν "ΟΧΙ" στο Μνημόνιο όταν εγώ άρχιζα να λέω "ΝΑΙ" και μας μένουν έξω ο Καμμένος ο οποίος μας παράτησε κι έκανε κόμμα μεγαλύτερο απ αυτό που έκανα όταν παράτησα τη ΝΔ και ο Μάνος που παράτησε τη ΝΔ για να κάνει τους "Ταύρους" τους οποίους παράτησε για να πάει στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο παράτησε για να κάνει τη "Δράση" την οποία ήθελε να ενώσει με τον Τζήμερο ο οποίος ήθελε Πολιτική χωρίς Πολιτικούς, αλλά τελικά συνεργάζεται με τον Μάνο κι όλα αυτά για να κυβερνήσω μια χώρα με ένα κόμμα το οποίο είχα παρατήσει για να κάνω ένα άλλο κόμμα το οποίο παράτησα για να επιστρέψω στη ΝΔ που τη μετέτρεψα στο κόμμα που έκανα όταν την παράτησα και να συγκυβερνήσω με την κόρη αυτουνού που παράτησα και η οποία με παράτησε για να γυρίσει πίσω σε μένα.
ΕΤΟΙΜΗ Η ΦΑΒΑ!!!!

2 σχόλια:

  1. Ωραία αυτά που λες (μας άνοιξες και την όρεξη) δεν μας είπες όμως για την άάάάλλη φάβα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αλήθεια ότι έχει δίπλα του συνεργάτες πρώην ΠΑΣΟΚ και πρώην κολλητούς του Τσοχατζόπουλου; Η κυρία που πότισε ο Χρυσαυγίτης, που δούλευε επί Υπουργείας Τσοχατζόπουλου; Και γιατί στο βιογραφικό της αφήνει κενό για εκείνο το διάστημα; Ποια ήταν τα προσόντα της που καβάλησε μέχρι και καθηγητή Πανεπιστημίου; Απ'ότι έμαθα το αντικείμενό της δεν είχε σχέση με αυτό που σπούδασε. Άσε ρε φίλε Αρίστο εδώ μιλάμε για πολύ βρώμικη φάβα παντού και όχι μόνο στη Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχέεις την πολιτική σταδιοδρομία με την επαγγελματική καριέρα.
    Για τις σεξουαλικές επιδόσεις σε προσωπικό επίπεδο δεν παίρνουμε θέση καθότι δεν μας αφορούν. Τοποθετούμεθα μόνον αναφορικά με τις "σεξουαλικές" επιδόσεις επί των πολιτών...
    Η μετακίνηση στελεχών,οπαδών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που αισθάνονται προδομένοι από την ηγεσία τους που το μετάλλαξε από σοσιαλδημοκρατικό σε ακραίο νεοφιλελεύθερο, προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνον δεν είναι επιλήψιμο γεγονός, το αντίθετο μάλιστα και ευκταίο είναι και ηθικό!
    Αναφορικά με τους κολλητούς του Τσοχατζόπουλου ανάφερέ μας ένα όνομα για το οποίο υπάρχουν έστω και σκιές διαφθοράς ,γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε.
    Πάντως η προσπάθεια να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως παρέχων ασυλία σε λάμόγια του ΠΑΣΟΚ προσκρούει πάνω σε τείχο λογικής και στην ίδια την πραγματικότητα.
    Είναι γνωστό ποιοί και πως "συνεργάστηκαν" για την παραγραφή αδικημάτων και την παροχή ασυλίας στα μεγαλύτερα λαμόγια που ανέδειξε η χώρα τα τελευταία 30 χρόνια.
    Κι αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή