Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ (ΣΥΝΠΛΗΝΙΟΣ)

*Έψαχνα να βρω, από τι επηρεασμένος έβγαλε το φιρμάνι, αυτός ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της ΝΟΔΕ
και δεν μπορούσα να βρω άκρη. Φίλος του ιστολογίου, μας έλυσε την απορία: από το μυθιστόρημα το "νησί" που μεταφέρθηκε κι επί της οθόνης. Α ρε Κοντέ κι οι άλλοι γαλάζιοι, πολιτική Σπιναλόγκα που σας χρειάζεται!Ζήτω ο στρατός, ζήτω το έθνος, κάτω τα μιάσματα!
*Μετά και την επιμόρφωση επί θεμάτων πολιτικής διαπαιδαγώγησης και την εντρύφηση στα μυστικά του σύγχρονου και ψύχραιμου πολιτικού λόγου, ας πάμε στα καθημάς πεζά και βαρετά.
*Η ομιλία της επάρχου έδωσε έμφαση στη μεγάλη διαφορά που χωρίζει τα δύο ψηφοδέλτια στο θέμα της νεανικότητας και του σφρίγους, αλλά και της θέλησης να επιλυθούν τα προβλήματα.
*Έτσι, μαζί με τους έχοντες επιδείξει φανατική "συνέπεια" στις υποχρεώσεις τους γνωστούς και μη εξαιρετέους τρείς δημοτικούς συμβούλους, τα "νιάτα" και η "δροσιά" κυριαρχούν στο στελεχικό δυναμικό που κατεβάζει. Οι "έφηβοι" και "πρωτόβγαλτοι" στα κοινά και με αποθέματα δυνάμεων υποψήφιοι της Γρηγορίας, έχουν ανταγωνιστές τα βαθειά "γηρατειά" και τους "ξωφλημένους" του Βλαχογιάννη. Τα θες και τα λες ρε Γρηγορία, ή σου ξεφεύγουνε;
*Τι να πεί κανείς. Το κακό με τις εκλογές είναι ότι είσαι υποχρεωμένος ν' ακούς με ολύμπια αταραξία όποια μακακία αμολά κάθε πικραμένος...
*Ε εσείς με την μεγάλη γλώσσα. Μαζευτείτε γιατί θα σας την κοντύνουμε επώδυνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου